Kräft/langosskivan igår och pizza idag =)


Lite bilder från igår o en från idag =) Hade superkul igår förresten, dem startade tillochmed upp en liten frisörstudio i korridoren som man kan se på bilden ovan haha! nu på eftermiddagen idag beställde vi hem pizza oxå =) yummy! Sedan har jag mest legat i sängen.. :$ Hihi. And I was not alone :3 Sjukt mys. Funderar på om jag ska strunta i tentan imorrn och sedan satsa järnet till omtentan/mikrobiologitentan oxå.. känns nästan bäst så :S För jag kan verkligen inte få in all denna DNA blaha i huvudet! Har läst hur mkt som helst! sjukt jobbigt.. Nu ska jag försöka räkna lite till.. Puss!

Mår illllla

Idag mår jag inte bra.
Vi hade ju kräftskiva och langoskväll igår och de slutade med en riktig jäkla fest med massa folk så köket ser förjävligt ut nu.. Dessutom så var kombinationen langos, kräftor och minttu ingen hit heller så jag mår inte speciellt bra faktiskt haha. Jag återkommer lite senare med bilder när jag orkar ladda upp dem :P Nu tillbaka till sängen!

Myskväll med korridoren ikväll!

Vad har jag gjort idag?
Jo jag har pluggat, pluggat, pluggat. Suttit i över fem timmar nu och pluggat järnet, så nu orkar jag inte mer. Ikväll ska korridoren göra langos och ha minikräftskiva, lär bli najs. =) så får ta o hoppa i lite finare kläder och fixa till mig lite snart! Dock snurrar mitt huvud och jag kan bara tänka på kromosomer och mutationer.. Kanske blev lite väl mkt plugg idag haha. Nu: sminka mig! Puss^^

Tung dag!

Idag har det varit en tung dag faktiskt.
Var lite nere på eftermiddagen men lyckades hasa mig ner till stan iaf och till gymmet! Sötaste Stellan lagade mat till oss idag med, blev hemgjort potatismos me hemgjorda köttbullar och gräddsås samt rivna morötter. Underbart gott! Blir ju nästan bortskämd här nere hihi ;)
Jag har även varit på Telia och satt upp mig på en iPhone4! När jag fått den kommer jag kunna ta mkt bättre bilder ^^ Längtalängtalängta.. Tyvärr är de väntelista på dem men de skulle ta typ 1-3 veckor! Så snart så =) Kommer kosta lika mkt som min gamla iPhone har kostat mig nu i två år, så blir inte dyrare med den nya vilket känns sjukt bra =)
För övrigt så har jag typ pluggat 5 timmar idag.. :P Och mer ska de bli! Imorrn.. för nu ska jag sova =) Gnight ^^


Stellan= Awesome kock!

Massa plugg :(!

Var i skolan idag och var på repetitionen av räkneövningarna.
Fyfan vad jag har problem med matte asså.. Känns som ja kommer kugga tentan på fredag pga det :S! Men jag ska göra mitt bästa.. man kan inte mer än göra sitt bästa lixom.. Ska ta tag i lite plugg strax och sedan göra mig iordning och dra ner på stanför att gymma samt köpa en ny body butter! Mitt öra ömmar sjukt mkt oxå som de alltid gör efter man tagit ett hål, hade helt glömt hur mkt det ömmar efter :P Men jag överlever! Puss..!

Fuck yeah!

Haha. Jag e galen.
Jag har just gjort något jag inte trodde jag skulle göra.. Men har nu 6 hål i öronen igen, haha! :P Återupplivade ett av mina gamla hål med sällskap av Stellan som hejade på mig :P Aja. För övrigt så har jag haft sjukt seg skoldag som har varat från 09.00-16.00! Är bara 4 dagar kvar till tentan idag och ångesten börjar komma litegrann sådär.. Men jag försöker att läsa så mycket som jag bara kan iaf och sedan får man hoppas på det bästa! Våran leverans av sprit från Tyskland kom idag oxå som ni kan se på den sista bilden.. Haha, nu blir de fest på sjuan! Dock så köpte jag bara en minttu, go me! Nu ska jag sova, puss!


Igår..

..bjöd Stellan mig på mat :D
min favoriträtt faktiskt med! Ris och korvstroganoff ^^ Och den var så god att den var i klass med mammas o pappas goda korvstroganoff tillochmed, och då är de GOTT :D Nästa gång är de min tur att laga mat till honom, och då blir de ris och laxfilé :D

Testsminkning!


*Jag hatar min iPhones kamera*!
Gjorde en testsminkning idag som ja tänkte ha som grund eventuellt till photoshooten med temat snöleopard.. de e silverskugga och dubbla eyelinerlinjer, tyvärr gör inte bilden sminket rättvist. Ska snart uppgradera iPhonen dock så då får ja bättre kamera=) Tror Nina kommer vilja måla fläckar och nos på mig oxå hihi :D

Söndag!

Goddag =)
Idag är det söndag och fem dagar kvar till genetiktentan. Har varit lite stressigt med plugget nu de senaste dagarna (+ annat) så därför har det blivit väldigt lite bloggande. Ska försöka med ett antal timmars plugg idag till oxå! Sedan ska Stellan laga mat till mig ;) Ris och korvstroganoff! YUMMY! Jag lagade mat åt oss igår med :D Gjorde en wok med nudlar, champinjoner och wokgrönsaker, dock använde jag mig nog av fel nudlar för dem blev lite klibbiga.. men gott var de iaf ^^ Ska testa med äggnudlar nästa gång =) Blir eventuellt film ikväll med om man hinner med ^^ Pirates of the Caribbean III :D Nu back to business, puss :D


Min supertjocka genetikbok..

Födelsedagsfest!

Liten bildstrip från igår =)
Min iphones kamera suger.. Dags att uppgradera snart :p Lägger ut fler bilder såfort Victor och Corry lagt upp dem =) För övrigt så var det en sjukt kul kväll iaf ^^ Dem hade fiskedamm, massa lekar, supergod tårta och chips och hemmagjord dip, bål och massa annat ^^ Så tack Victor och Corry för jag fick komma! Kvällen slutade mysigt oxå och jag var inte i säng förrän efter fem.. =) Så lite trött nu ja :P Puss ^^

Phew!

Äntligen helg!
Kom just hem från skolan, har iallafall varit produktiv idag ;).. Nu blir det duscha och göra sig iordning, ner på stan och dra till systemet, ikväll är de barnkalas hos Victor :D Återkommer med outfit osvosv :D Puss!

Wishlist!


Vill köpa :D:D:D Speciellt dem längst ner ^^

Fullspäckad skoldag

Har fått Väldigt mycket information i huvudet idag.
Vi hade en gästföreläsare på förmiddagen, och vår lärare Christina hade tydligt sagt att vi behöver ha läst det kapitlet som han skulle föreläsa om innan, annars skulle vi tycka att han var synnerligen en mycket förvirrad man.. Och självklart glömde jag bort det så satt som ett frågetecken hela förmiddagen :P Men håller på att ta igen det nu, trist man somnar var 15e minut bara, haha. På eftermiddagen kollade vi på våra DNA och restriktionsklyvningar från förra veckan, dock får min grupp inte resultaten förrän imorgon! Nu back to plugg.. ;P puss!

Facelook idag!

Försökte ta en helt neutral bild utan "emolugg" =) Godnatt ^^'

Edit: fan vad sur ja ser ut, haha..


Klarade tentan i Systematisk Botanik :D

Blir ett snabbt inlägg till ^^ yay :D

22 september 2010

Bara dagar kvar tills Nina kommer hem från sin eurotrip nu!
Och bara 9 dagar kvar till tenta med, haha. Dags att lägga i högsta växeln nu med plugget! Har redan läst en del idag men skulle behöva plugga lite till. imorgon väntar en seg heldag på skolan så jag ska försöka komma i säng i tid ikväll dessutom. Ska snart dra till gymmet tänkte jag, e fan dags nu ;) Tills vi hörs nästa gång bjuder jag på denna, är inte helt nöjd med den men den får duga just nu ^^

Ny älskling!

Tänkte passa på att visa väskan jag budade hem på tradera i veckan =)
Lätt min nya lilla baby! Av märket Kathy van Zeeland! För övrigt så har det varit en rätt lugn dag idag, umgåtts med mina korridorare och försökt plugga :P Det har dock gått lite sådär... Så ska sätta mig på riktigt imorrn och gå igenom föreläsningar och anteckningar =) Nu blir det lite serier ^^ Puss!

Fruktsmoothie! <3


Började denna dagen med en jättegod smoothie! Den har konsistens som fruktsorbet och inga mjölkprodukter alls i =) Enbart:

1.5 dl färskpressad apelsinjuice
1.5 dl Proviva (Hallon & Granatäpple)
Jordgubbar


Lägg allting i en mixer och mixa =) Sedan njut!

Dreamhack Crew!



Yes, verkar som man får ta på sig crewtröjan till vintern igen :D me like!

Svar på tal angående Blondinbellas inlägg.

Förkortat citat från blondinbellas blogg:
"Jag är så trött på er som säger att man är egoistisk om man är moderat och bara har sympati och är en god människa om man röstar rött. Vad lever ni i för värld egentligen? Vad är det för fint och godhjärtat med att tvinga alla att ha det lika dåligt, straffa folk som kämpar att lyckas i sitt liv och arbetar hårt. Om det är något som är egoistiskt så är det er rögröna-röra där man ska leva som en parasit på andra. Det går inte att bygga ett samhälle på bidrag, på att ge människor pengar så att det blir ett alternativ till att inte jobba. [...] De som tjänar mest på låga skatter är människor med låga löner för den tusenlappen är extra viktig. [...]

Socialdemokraterna och vänstern driver ingen jäkla godhjärtat politik utan de bedriver en politik som får folk beroende av en stat. En politik som får svaga människor ännu svagare och ännu mer beroende. Godhjärtat är en politik som gör allt som går för att lyfta dessa människor och ge alla en möjlighet till frihet."


Har läst Blondinbellas blogg i över 3 år och kan ju inte påstå att jag gillat att hon är moderat, men samtidigt har jag inte brytt mig så himla mycket över det egentligen, då jag anser att alla människor såklart har rätt att tycka olika och ha olika syn på politiken. Men detta var ju bara droppen.

 

"Tvinga alla att ha det lika dåligt?" Det som de rödgröna ville göra var att låta dem som tjänar mycket pengar få betala lite mer i skatt av sitt överflöd, så att de sjuka och arbetslösa skulle kunna få leva under lite bättre omständigheter än dem gör idag. Sverige kallar sig själv för ett välfärdsland, men med borgarnas politik går vi långsamt mot ett klass samhälle liknande det i USA som jag själv bevittnade när jag var där för fyra år sedan. Uppe på höjden låg alla fina villor och hus, nedanför bodde människor i husvagnar och lort. Är det ett samhälle vi vill leva i? För det är antagligen något liknande vad som kommer hända om borgarna skulle få regera i säg 50 år.

Hade jag själv haft ett välbetalt jobb och haft massa pengar hade jag MER ÄN GÄRNA betalat lite mer i skatt för att jag hade vetat att dessa pengar kommer att gå till någon som har det så mycket sämre ställt än mig själv. Det handlar om solidaritet och osjälviskhet. Och det känns inte som att Bella känner sådant då hon helt tydligt har en helt annan människosyn och syn överhuvudtaget på de rödgröna och vad de vill åstadkomma.

 

"De som tjänar mest på låga skatter är människor med låga löner?"De som tjänar mest på borgarnas politik är INTE de med låga löner, skattesänkningarna ger en normal människa 500-1000 kronor mer varje månad, men de rika (HINT REINFELDT EX) får skattesänkningar på 125.000 kronor. Så vem gynnas mest? Behöver han 125.000 kronor i skattesänkningar? det är mer än vad jag får på ett ÅR som student!


"..En politik som får svaga människor ännu svagare och ännu mer beroende" Specificera? Hur kan säg en person som lider av en sjukdom som gör att denne inte kan arbeta bli ännu svagare genom att få lite mer pengar i plånboken så denne kan leva ett någorlunda drägligt liv? Skulle snarare vilja kalla det tvärtom? "Svaga människor starkare"!

 

Jag blir så arg.. Önskar jag hade haft mer pengar så jag kunde hjälpa alla dessa utsatta i samhället till att få det lite bättre. Jag önskar verkligen jag kunde det. Visst, Blondinbella har kämpat för sin förmögenhet, men man behöver inte vara egoistisk och säga att alla människor som vill att fattiga ska få det bättre är parasiter. Det är långtifrån många som utnyttjar systemet, och det finns väldigt många människor där ute som faktiskt har det dåligt på riktigt. Dem är det så jävla synd om att det inte är sant. Men det tänker väl inte Reinfeldt på när han sitter där med sin familj vid det fina matbordet med silverskeden i munnen, avnjutandes sin svindyra köttbit. Blir ingen mer politikprat nu efter detta inlägget, ville bara få detta sagt.

 

Valdag!

Idag går Sverige till val.
Många har redan förtidsröstat, men jag väljer att rösta idag på valdagen så ska hoppa in i duschen nu och sedan bege mig iväg. =) Fick en anonym kommentar om att jag var vidrig för att jag är röd och att denne blir äcklad av mig. Vill bara säga att alla ju är olika och att vi alla tycker olika saker, och om jag väljer att stå på den röda sidan i detta politiska val så är ju inte jag äcklig för det. Jag äcklas inte av blåa, alla har ju sin åsikt om hur de definierar välfärd. Tycker det är en aning omoget att sitta där anonymt bakom sin dataskärm och skriva massa saker, säg vem du är istället och varför du tycker som du gör? Jag tar gärna politiska debatter och jag står för mina åsikter. Jag tycker inte att det är rätt att de arbetslösa och sjuka ska piskas på samtidigt som de rikaste skor sig mest på de blåas politik. Sån är jag bara. Och det kan ingen ta ifrån mig. Jag känner solidaritet och osjälviskhet och hade jag jobbat hade jag mer än gärna betalat några hundralappar extra i skatt för jag hade vetat dem kommer hamna hos någon som har det så mycket sämre än vad jag själv har. Ville bara säga detta. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan går jag till vallokalen och röstar rött, för jag känner att det är rätt för Mig. vad är rätt för Dig?

Update!

Sett film i typ 12 timmar nu..
Ja vad säger man ;) Skräckisen var hemsk! Speciellt en scen där jag hoppade till som fan, jäkla skitfilmer ;P Hade iaf trevligt sällskap, skulle ALDRIG kommit på tanken att se sån skit själv haha ^^ Har idag avverkat: Glasstårta, Pizza, Chips, Godis, Läsk! Hela kostcirkeln med andra ord, haha ;) Nu blir de sängen, gnight <3

Bakislördag ;)

Dålig update idag, jag vet..
Suttit i soffan hela dagen med Stellan o Beckis.. Snart ska ja o Stellan se skräckfilm :D Återkommer lite senare, hihi. Puss!

Nattblogg

Klockan är 03:40 nu..
och jag sitter här.. hmm lite galet :p är nykter iallfall! Var fest här på sjuan ikväll, blev en del skoj =) Felicia fyllde år så vi har ätit glasstårta som dem gjort och massa chips haha :P Reagerade på något jag åt oxå så i början av kvällen såg jag ut som Rudolf med röda mulen haha! Syns lite på bilden med flaskan, den där ja gör så sjukt het min :P Blev ingen utgång, slutade med att jag o Stellan myste och pratade i soffan i allrummet tills nu :P inte helt fel de heller så ^^ Liten bildstrip från ikväll nedan.. Orkar inte pyssla med bilderna ikväll :P Eller ta en seriös bild heller för den delen.. sjukt sliten just nu e jag dock som alla kan se :P men nu blir de sängen! Godnatt =)

Vissa killar ...

Vissa killar alltså..
Jag förstår mig verkligen inte på dem. Det är speciellt EN kille jag tänker på nu. Han måste vara den mest skumma människa jag nånsin träffat. Var hur mysig som helst den gången då jag träffade honom för att sedan bli helt konstig. Ett tag efter jag kom hem därifrån så bara sluta han höra av sig, blockade mig på Facebook och msn utan anledning. Lyckades sedan få kontakt med han igen o de hela verkade vara ett missförstånd, sen efter ett litet tag hörde han inte av sig på en månad och jag började gå vidare med livet typ. Så för några veckor sedan hör han av sig, vill ses osv.. Visst tänker jag, bara han visar han e intresserad o skärper sig lixom, varför ska jag lägga tid på en kille som inte verkar bry sig ett skit..? Iallafall så ställer jag lite krav på han att han iaf ska höra av sig mer osv, då säger han "meh:/ ska ha en mobilfri helg nu. Men sedan ska jag skärpa mig". Oookej? Vem fan i dagens läge har mobilfri helger? Antog de bara var en dålig undanflykt och la inte ner mer tid på honom, finns bättre killar där ute än så. Och nu har han blockat mig på Facebook igen. Haha, jag skrattar bara, normal kille. Nej, jag e värd bättre än så.. E lite roligt att vissa tror de kan bete sig hursomhelst och tro att allt e ok om de hör av sig sedan efter ett långt uppehåll. Nejtack, vill dem dejta mig får de banne mig offra lite oxå o visa intresse, annars går dem bort direkt. Finns många andra fina pojkar där ute som vet hur man ska bete sig.. Hoppas jag iallafall. Nu back till föreläsningen, ville bara skriva av mig lite.

Jag idag =)


2 Bilder från idag!
Åååh älska smutsen på min spegel, haha orkade inte rengöra den
^^ Drygt man måste böja sig ner med för att få med hela kroppen men men :P
Tröja H&M, Linne Cubus, Leggings Gina Tricot!

Urgh....

Kursens jobbigaste skoldag var idag.
Alla gånger. Detta är en av 3 sidor från räkneövningen nu i eftermiddag.. sen x antal sidor från föreläsningen.. Jag = DÖD nu! Jäkligt kladdigt skrivet av mig detta, mina anteckningar från föreläsningen e sjukt prydliga dock =)

Hälsosmoothie!


Nu när jag ändå köpt en mixer så tänkte jag tipsa om en supergod och nyttig smoothie som man kan variera mycket lätt ^^ Idag använde jag detta till min smoothie:

1 dl lätt A-fil
1 dl mellanmjölk
1 dl proviva
Jordgubbar
Björnbär
En skvätt lime


Jättegott! Och nyttigt ^^ Vill man ha mer sötma kan man lägga i lite sylt eller rårörssocker =)

Dagens bästa inköp!

Kom just från gymmet, och har även införskaffat mig en mixer! nu jäklar ska de göras smoothies ;D

En biologs vardag..


Laboration idag från 8:30-13:00!
kom alltså just hem. Vi har idag gjort restriktionsanalys, samt förberett muncells-DNA. Efter alla timmars slit fick vi fram DNAt i det lilla lilla provröret på bild.. Och totalt sett blev det typ en halv droppe DNA som vi ska använda nästa vecka, haha :P Var rätt jobbigt, morgontrött som man är :P Och nu ska man försöka samla sig för att dra till gymmet oxå! Men först blir de lunch (= Puss!

Intervallträning =)

Kom hem från intervallträning för en liten stund sen, helt slut nu :P Joggade i 45 min ungefär, med jogging 1.5 min > powerwalk 1 min > jogging 1.5 min etc. Kan nog snart utöka till 2 min jogging =) Sjukt vad kass kondis man har i början när man sätter igång, men känner de blir bättre o bättre för varje gång =) Målet är att jag inte ska behöva gå något alls under rundan ;) Är en bit dit dock! Skönt att ha varit ute o sprungit iaf, nu kan man slappa med gott samvete resten av dagen =)

Gårdagens Shopping


3-Pack Stringtrosor, H&M, 69:50:-
3-Pack Hello Kitty sockar,
H&M, 79:50:-
1 Baströja med knappdetaljer, H&M, 149:-
2 par Linnen, Gina Tricot,
129:- styck

Funderar på att klippa lugg igen..



Do/Don't?

Malmö med Jonatan ^^


Idag har jag varit i Malmö med Jonatan!
Vi har kutat runt i butiker, ätit god italiensk mat och njutit av varandras sällskap hela dagen ^^ Lite shopping blev det med, visar det imorgon! Det första vi gjorde när vi kom ner dit var att dra till apoteket dock som tog 200 kronor av mig.. Har nämligen fått något som heter afte, är som en slags blåsor i munnen som gör oooont som FAAAAAAAAN. Kan knappt äta. Har haft de i tre dagar nu men idag var de så illa att jag inte pallade längre så köpte något medel på apoteket plus xylocain salva för att bota skiten. Man skulle tvätta området med någon tops med medlet på, och det var typ de värta jag gjort i hela mitt liv. Sån jäkla smärta.. Skojar inte, de var typ i stil med smärtan när jag pajade mitt knä för 5 år sedan eller smärtan när jag opererade bort min brustna blindtarm.. Det gjorde så jävla ont att jag började gråta och Jonatan fick hålla om mig och berömma mig haha. Fy fan. Hoppas skiten försvinner nu iaf :P
Vi drog och åt på V.E.S.P.A senare iaf, jättegod italiensk pasta <3 Sedan köpte Jonatan fjäskchoklad till mig, haha :P Och så köpte han en ENORM kortlek oxå xD Snart är det Biggest Looser Sverige på TV, så ska avsluta nu ;) Puss!

Bakisdagen!


Idag har det varit bakisdag.
Klev upp runt 11 idag, skulle gå ut med söta Kotten klockan tolv ^^ Så fanns ingen tid att vara bakis här inte! Inte för att jag var det heller, har mått toppen hela dan ^^ När jag kom hem blev de dusch och sen soffläge med gänget i allrummet. Vi beställde hem pizza från pizzeria Venedig och sedan smaskade vi i oss de ;) därefter typ 2 timmars soffläge till och nu sitter jag här :D blir nog stolsläge resten av kvällen känns de som.. hihi.

Imorrn ska jag och Jonatan till Malmö! :D Jag ska gå på Gina Tricot och handla lite linnen och andra baskläder och sedan ska vi äta på den italienska restaurangen V.E.S.P.A =) Ska bli superkul att vara med Jonatan imorrn :D Enda tråkiga e att tågbiljetterna ner till Malmö kostar 200 kronor men vafan, ibland måste man ju få unna sig att resa bort lite oxå =) Malmö e en sjukt fin stad med så tror vi kommer få massa kul imorrn =) Nu ska jag slappa lite till, hihi, puss!

Bildboom från igår!

Blev en trevlig kväll ute igår!
Först kom flera av Amandas kompisar hit och lite annat folk, så de blev en riktigt bra förfest =) därefter tog vi bussen ner till stan och drog till Banken där vi först fick stå i kö ett tag för att komma in. Men cirka 2 timmars nöje där inne fick vi iaf :D Var MKT folk ute, helt trångt på dansgolvet. Men massa skoj var det ^^ Livemusik hade dem oxå ikväll ;) Tyvärr så drog Amanda, Beckis och de andra hem för Daniel mådde dåligt så blev bara jag, Stellan och Simon som drog till Banken. Men träffade massa folk där ja kände och så oxå så ^^ Vi hade sjukt roligt iaf =) Kvällens guldstjärna får gå till Stellan som antog sig utmaningen att bära mig in från taxin för mina fötter ömmade så himla mycket efter all dans, haha :P Bilder från idag (den stora bakisdagen) kommer om en stund! Bilderna på mig tog jag alldeles innan jag gick och la mig, sjukt trött och svettig men ändå glad :D


Vill ha? Ja tack!



Allt från H&M och Gina Tricot! Cissi är suuuuuuugen :P!

Ut och gå med Kotten strax!

Goddag :D
Sitter nu här och ska snart bege mig iväg för att gå ut med lilla söta Kotten ^^ Känner mig riktigt pigg idag, kanske har att göra med min grötfrukost imorse? ;) Ska tillochmed sätta mig och plugga lite när jag kommer hem, hehe. Men hörs när jag är tillbaka ;) Puss!

Tortillas-kväll!

Ikväll har jag och gänget i korridoren ätit tortillas och sett på Idol samt Pirates of the Caribbean på TV =)
Vi laddar upp stort inför imorrn för då ska de bli massa skoj :D Utgång i stan väntar oxå, ska bli sjukt kul. Har inte varit på krogen/nattklubb på alltför länge! (well förutom Kåren förra onsdagen då:P) Så nu äre dags^^ Ikväll har de varit en lugn kväll iaf :D
Amanda har färgat mitt hår oxå, så nu är det mörkt =) Och premiärtestade löshåret oxå, satte dock inte in allt, men visst blev de fint?=) Har dock inte plattat håret här eller något, men imorrn ska jag fixa det 100%! Ville bara se hur de såg ut =) Nu ska jag chilla lite vid datorn, sen blir de säng! Imorrn ska jag gå ut med Kotten runt 1-tiden och sen kommer Victor hit! Men mer om de då :D Puss natti ^^

Joggingtur!

Ute och intervalltränar just nu, tror fan de knäskyddet är de bästa jag nånsin köpt för jag känner knappt av mitt knä och då har jag ändå sprungit typ 1,5km so far! Underbart! <3 det de gör är att ge stöd och värme åt knäet samt minskar belastningen på det:) tror 1,5 km får räcka för idag med jogging, vill inte belasta knäet för hårt såhär i början av min comeback, dock ska jag gå en bit till oxå nu:) puss!

Lunch och sen räkneövningar

Hemma på lunch nu ^^ Sedan ska jag tillbaka till skolan och ha räkneövningar (yay..) Därefter ska Amanda färga mitt hår och ikväll blir de tortillas med korridoren :D Väldigt simpel lunch btw..

Färga löshår!

Kvällens uppdrag: färga mitt löshår svart! Gick rätt lätt, dock råder jag INTE folk att göra det i handfatet för var ett rent hel**** att få bort färgen xD Får väl se hur resultatet blir imorrn när det har torkat ^^

Shopping! (samt middag)



Jahapp, då var man massa pengar fattigare då :P Dock har jag bara köpt saker jag behöver ^^ Sedan har jag varit en sväng till Ica oxå och fyllt på kylen =) Blev smoothie och en surdegsmacka till middag ^^ Yum!

Shoppingen:
Knäskydd, Team Sportia, ca 200:- (nu jäklar ska man väl kunna börja springa igen förhoppningsvis..)
2 st hårfärger, Åhléns, ca 200:- (hallelujah nu ska utväxten bort!)
Lösögonfransar (boo dem jag brukar köpa på Make Up Store var slut så fick köpa på Åhléns), ca 60:-
Hårinpackning och repair shampoo, Skägg & Lockar, 260:-
Hårklämmor och nålar, Åhléns, ca 60:-

Cissi nöjd ^^

Obs!
Märks de man fått CSN eller? ^.^

Hemma på lunch ^^

Hej :D
har sega laborationer idag hela dagen men är nu hemma på lunch! Har sett på mitos och meios i mikroskop.. ska ha X2 analys nu i eftermiddag :< sen ska jag ner på stan och handla lite! Blir detta och en briemacka till lunch:


Asgott ^^ Nu ska jag slappa vid datorn i en timme typ ;) sen tillbaka till skolan! Puss!

Chrisps Sittning @ Kåren


Ikväll har jag hjälpt till att servera på Chrisps finsittning på kåren =)
Började med att vi gick dit vid fem och dukade upp allting, sedan serverade vi maten till gästerna och fyllde på vattenkannor osv. Vi fick oxå äta deras mat, och det som serverades var råstekt potatis med fläskfilé och rödvinssås =) Massa mumma! Sedan efterrätt oxå ;) Var riktigt skoj faktiskt att vara servitris :P på slutet fick vi applåder oxå på scen för vi varit så duktiga =) Nu måste jag sätta mig och börja läsa på inför labben imorgon.. har labb från 09:00-16:00, Jippi.. inte så skoj =( Aja, puss! ^^

Norrland


Ibland när jag vaknar kan jag inte låta bli att tänka tillbaka, och framförallt sakna, de platser där jag spenderade all min tid när jag var barn. Det stället i Sverige där jag växte upp, Norrland.. Höga Kusten. Idag är en sådan dag.
Jag trivs väldigt mycket här nere i Skåne, men det finns ju alltid de gånger då man önskar man bara kunde komma tillbaka bara sådär, få uppleva sin barndom igen eller iallafall få se alla dessa vackra platser lite oftare. Även om jag bor i Skåne nu så kommer Norrland alltid att vara mitt hem.
Man är ju ändå norrlänning. Och man saknar mark och skog. Ädellövsskogarna här nere i Skåne är väldigt vackra dem med, men ingenting är så fint som den känslan att gå genom riktig storskog och känna skoglukten och uppleva känslan av orörd natur.

Platserna är från vänster:
"Klipporna", en plats där jag ofta brukade sitta och plugga eller läsa böcker och njuta av utsikten. Finast var det i solnedgången. Brukade sitta på den stora stenen där framme som sluttade ner i ett ganska så djupt stup.
Högklinten, det lilla berg som omgav Mjällom och där även telemasten sitter. På bild: Emma, jag och min syster.
Mjällom, byn där jag växte upp. Litet samhälle med ca 350 invånare beläget i en dal mitt i Höga Kusten.
Skuleberget, på bild utsikt från skulegrottan, en grotta som man kan klättra upp till längs stegar och vandringsleder uppför berget. På bild: Emma, jag och syster.
Slåtterdalsskrevan, platsen där vissa sekvenser av Ronja Rövardotter spelades in, beläget relativt nära Skule. Mycket mäktig plats!
Höga Kusten-bron, invigd 1997.
Mina föräldrars hus med utsikt över Ångermanälven i Kramfors
Norrfällsviken, ett fiskeläge dit det kommer många turister på sommaren och där jag alltid spenderade mina somrar!

NYA DESIGNEN UPPE ^.^

Såååå, då var nya designen uppe på sidan :D
Älskar personligen den, fast den funkar inte 100% än hehe ;) Hela då.. typ mina knappar till vänster ska fixas med flash o grejer, de kommer bli ascoolt! Men de går att skriva inlägg iaf o så :D so I'm happy =) Seg jäkla kväll med btw, har skola imorrn och därefter ska jag servera på Chrisps sittning.. Typ halva vår korridor ska göra de så ;) Lär bli fint! Ska försöka fixa en toning till mitt hår med =) eller iaf rådfråga en frisör vad man kan göra hehe. Nu ska jag laga mat ;) puss!

OBS! Ser ni inte nya designen? Tryck Ctrl+F5

Löshår! <3


I posten idag ^^
Färgen är 1B vilket är naturligt svart, jag skulle dock mer vilja säga mörkt brunt.. Mitt egna hår längst ner är aaaaningen för mörkt just nu, ska se om ja kan tona de lite ljusare =) det är knappt märkbar skillnad men jag e perfektionist så ;) för övrigt har jag cravings just nu.. efter mjukt bröd.. åh :< Äter ju typ aldrig det.. Och senast ja gjorde de fick jag magknip :P Men e sjukt sugen.. typ nu..

Ledig dag!

Goddag :D Idag är jag ledig från skolan så ska passa på att bara ta det lugnt och njuta, är tråkigt väder ute med för den delen.. :p Snart kommer en ny bloggdesign upp med, rawr ;) Den e sjuuukt snygg! Kommer definitivt inte ändra den på väldigt länge hehe. En liten förhandstitt..:



Me like!! :D

Hälsotips! ;)

Om man tränar men inte gillar att äta så mycket kött osv (som jag med andra ord) är ett mycket bra tips efter träning att äta NÖTTER :D Detta har flera olika anledningar.

-Dem innehåller massa nyttiga fetter, samt protein och antioxidanter
-De innehåller mängder med E-vitamin och B-vitamin samt många mineraler såsom järn, zink, kalium, fosfor mm.
-Dem innehåller fibrer
-De e sjukt gott!


Jordnötter innehåller hela 26g protein/100g :D Mindre bra men sjukt goda är oxå cashewnötter, med 15g men dem innehåller rätt mycket kolhydrater oxå. Själv brukar jag köpa naturell nötmix, med alla nötter in one ;) Det är naturella som gäller, dem saltade och rostade är mkt mindre nyttiga sett ur hälsoperspektiv! Det är inte bra att få i sig för mycket salt heller för den delen.



YUM! <3

Hemma från gymmet =)

Drog mig iväg till gymmet ändå ^.^ Känns sjukt bra att ha fått de gjort! Sen stack jag hem till Kristine som har en terrier jag ska vara hundvakt åt i helgen, fyfan vad söt hund :D Kotten heter han ^^ Så ska gå ut med han i helgen=) tar nog foton då med! Därefter drog ja o köpte lite nötter o satt en timme ute med korridoren o myste i allrummet.. såg på Biggest looser o nu e jag här :D För övrigt så e gpsen på Iphone sjuuukt underbar haha xD



Awesome! :p

Seg.. förelääääsning..

Och jag som trodde det skulle bli fint att ha föreläsning på eftermiddan =/ Men istället släääääääääääpade sig timmarna fram, o att sitta o lyssna på genetik i tre timmar var inte så skoj just idag.. Nä usch! Vet ej om jag orkar gymmet idag asså..! Men måste försöka.. ska tagga.. Får nog ta en energidryck först! Puss :P



Snark...

Fin kväll <3



Såhär såg de ut ikväll när jag tog min kvällspromenad/intervallträning =)



Hehe, tyckte kon hade häftig teckning i ansiktet ;) Nu ska jag sova! Puss!

Kaka med korridoren :D

Har just varit och ätit kaka och druckit kaffe med mina korridorare <3 Trivs så jävla bra här! Är riktigt lycklig över det =) Nyaste tjejen som flyttade in idag, Felicia, var oxå med =) Håller även på o knåpar på en ny bloggdesign, den kommer bli fett snygg :D:D:D Ska nu dra ut på en liten promenix, har suttit på arslet hela dan, hehe. Imorrn efter skolan blir de gymmet med Victor minsann!!




/center>
Några ur gänget o kakan :D Puss!

SOL! :D

Här har jag legat hela dan...






Och en i korridoren bakar kaka som vi ska få smaka ikväll! Fan vad gott :D:D:D Schwartzwald kaka!! :D:D:D

Alldeles nyss..



Och det e den 4e september.. Mmm fan vad najs håriga mina ben ser ut i motljus oxå ;P hihi. Har ju knappt nå hår på låren men i motljus så syns dem minsann ;p men de bjuder ja på! o för de som inte vet så är ärren från min blindtarmsoperation för typ 11 år sen. Puss!

I did it :D

Räknat på mina pengar och tänkt lite och kom fram till att det var så sjukt länge sedan jag unnade mig någonting (flera månader sedan...) så nu gjorde jag det som jag velat göra så himla länge; beställde löshår <3 Så de kommer till mig i veckan :D! Har fört över cash till mitt sparkonto oxå för alla räkningar, så jag vet exakt hur mkt jag har att leva på till nästa CSN! Life feels good now ;)! Ska även spara lite pengar till nästa månad för har en del saker planerade jag vill göra då :D



Snart kommer jag ha såhär långt och tjockt hår på heltid ;D hihi!

"Shoppa" Mat :D

Hej sötnosar :3 Nu har jag just gjort mig iordning, har fixat all tvätt, städat hela rummet och toan (älskar när de e så städat o fint här!) och ätit lunch =) Så nu ska jag dra ut på en liten powerwalk och sedan dra till ica och handla ny mat. Börjar eka tomt i kylskåpet nu och det tycker vi inte om.



Mitt nystädade rum just nu :D





Superful bild på mig men dagens outfit ;P Linne Cubus, Leggings H&M, Hoodjacka MQ, Skinnjacka från Jofama by Kenza! och så converse på fötterna såklart =) Nu ska jag kila, puss =)

Fredag!

Godmorgon :D Idag är det äntligen fredag och helgen har börjat för mig! Har långhelg så, ja jag e ledig idag ;D Vaknade redan kl8 imorse utvilad och allt, men lyckades inte hasa mig ur sängen förrän klockan tio.. Illa :p Har bokat tvättid så idag ska jag tvätta, sen blir det nog film o sånt ikväll ^^ Vackert väder ute är det oxå! Sitter här och njuter av min frukost nu:



Today's gonna be a good day :D Puss!

In The Studio II

Kåren + festa :D

Igårkväll var rolig dag ^^ Fast idag var mindre skoj, hehe. Eftersom det är insparksveckan så är det mycket kårdiscon osv så vi bestämde oss för att dra ut igår :> blev lite väl mycket alkohol för min del tror jag så jag var inte helt återställd förrän klockan 4 nu i eftermiddag haha xD Menmen, ibland måste man ju få ha skoj med :D Var massa skoj iaf, mycket folk ute oxå :D Idag har jag uuuuh.. mått som jag förtjänat? xD sen när jag väl kvicknade till så var jag superhungrig så lagade blodpudding som jag åt med ett knäckebröd med philadelphia på, ett glas proviva, köttbärstomater och lingonsylt :D Massa gott ^^ Sedan har Stellan och jag städat korridoren och köket med så nu är det superfint här :D Har tillochmed putsat mina fönster och städat mitt egna rum oxå! :D tog tyvärr inga bilder igår men såhär ser de ut i korridoren nu iaf :D




It's nice :D Ser dock ut som nån smuts på köksgolvet men de e fläckar som inte går bort :<  Nu ska jag slappa resten av kvällen hihi :> Puss!

Mobilblogg!

Goddag^.^ trodde ja skulle frysa ihjäl imorse för det var så himla kallt men nu efter föreläsningen var de jättefint ute! Så gissa vad jag gör nu? Jo jag SOLAR! Underbart e de <3 puss så länge ^.^
RSS 2.0