Nyårsafton i Ronneby med älsklingen

Idag är det nyårsafton och det ska firas med en liten fin fest här hemma hos Sebastians pappa!
Finns inte ord för att beskriva hur skönt det är att vara hemma äntligen, tog verkligen sin tid.. Saknar familjen såklart, men vi ses ju till sommaren igen :D Igår var bara sjukt mys efter vi kommit hem hit. Vi gjorde typ.. ingenting :P Sebastian lagade kycklinggryta med ris till, sjukt gott som vanligt. Sedan låg vi bara i soffan o myste hela kvällen :D Helt underbart ^^; Kommer lägga upp bilder sen från kvällen, måste tyvärr plugga nu :(

@ Arlanda!

Så då sitter man på arlanda och väntar att få boarda flyget hem då =)
Var vaken redan efter klockan 3 inatt, hade sjuka problem med att sova.. Så har sovit 7 timmar nu på två dygn =( suger.. Jaja, snart får jag åka hem iaf :D Har fixat lite wifi internet på laptopen så sitter och slösurfar lite.. Planet går 12:20 så har ju ändå lite tid.. Men jag lider inte iaf ;P Soon home!!!

Just nu..

@ Stockholm på hotellet!

Sitter nu på hotellet som SAS fixat åt mig här i Stockholm.
Shysst hotell iaf, o frulle o internet ingår ju såklart. Imorgon klockan 12:20 flyger jag vidare ner mot Ronneby och min älskling! Saknar han massor.. :( Skulle ju ha varit med honom nu egentligen :< aja. Imorrn kommer jag hem iaf! Trist att de blev som de blev bara, inte sugen på att vara i Stockholm just nu! Menmen. På våning fem i byggnaden på bilden nedanför e jag iaf :p Nu blir det slappläge med choklad framför tvn! Gnight!

Fast i Sundsvall.. Och snart Arlanda.

Självklart skulle de vara något fel på planet nu när jag skulle åka hem.
Så nu sitter jag på Midlanda och preliminärt ska ett plan gå klockan sex härifrån vilket innebär att jag kommer missa min anslutning till Ronneby. Det betyder att jag får övernatta på Arlanda och ta ett flyg imorgon istället. Sjukt jävla irriterande! Vill ju hem till älsklingen nu fan. Tack så jäkla mkt SAS :'(

Finbesök!

Ikväll är det sista kvällen jag är här i Norrland.
Imorgon åker jag hem till Skåneland och min kära pojke igen. Så nu ikväll fick jag finbesök i form av Madde som kom och hälsade på ;) Vi hade mkt att prata om kan jag lova! Så nu har vi planerat massa hyss till sommarn ;) Thomas fyller år idag med så hans föräldrar kom på besök oxå och det åts tårta i mängder. Så nu blev man ännu lite tjockare, hehe;p Middagen bestod för övrigt av tacos och tortillas oxå :p

Sötaste kattungarna!

Tog lite bilder på sötnosarna när dem fick vara ute och springa igår =)

Kafferep och mer julmys =)

Har tagit det lugnt de senaste dagarna och bara njutit av att vara hemma hos familjen.
Det har blivit mkt varmare ute och just nu är det bara -7 grader så det går faktiskt att vara ute nu :p På juldagen satt vi och spelade spel tillsammans och bara myste, och nu idag har jag varit hos min farmor och sedan på kafferep hos min faster och hennes man. Träffade min kusin från Kalifornien oxå, Susanne! Sjukt länge sedan man såg henne så det var riktigt roligt att träffas igen :D Så har just kommit hem därifrån nu med magen full av kakor haha ^^ Och nu är det dags att ta tag i plugget, tenta om 11 dagar ju! Uschusch. Menmen, har ju en najs laptop att läsa skiten på nu iaf ;)

Julaftonsmys :3

Julafton var riktigt mys.
Fick en laptop av pappa som fick mig att börja gråta när jag insåg vad det var i paketet.. Fick pengar, en ljuslykta och lite annat smått o gott oxå :D Sjukt nöjd med julen faktiskt. Och idag har det bara varit slappläge :D Sjukt skönt att bara få ta det lugnt. Och nu är det dags för sängen :D

Sådan mor, sådan dotter

Visst syns de vi är släkt? :p

Jag idag :3

2 bilder från idag =)
imorrn ska vi trotsa kylan och gå ner på stan. Det är för tillfället -26 grader ute, Fy fan. Menmen, ut ska vi :D Nu ska jag sova, så gnight!

Jul i "gula huset"!

24 minusgrader ute och massor av snö.
Det är jul i Norrland det! Har just fixat photoshop till mammas dator med så man kan fixa skugga o sånt till bilderna man laddar upp=) Så kör på lite juligt tema med röda kanter, hehe ^^ Har just pratat i telefon med syster oxå, hon kommer inte ner förrän på julafton :( Tråkigt, vill träffa henne! Jaja. Lite bilder från dagen nu, meow!

Julstämning

Har redan varit vaken i flera timmar idag.
Har hand om pannan medan mamma och Tomas e på jobbet så får elda var 30e minut för att hålla värmen uppe (runt 18-20 grader inne haha). Vårt hus värms upp just med eldning vilket är mysigt för man känner lukten av ved och röken. Det luktar vinter och Norrland :D

Mammas Kattungar!

Är hemma hos mamma nu!
Hon har för tillfället fem katter, hihi :D (mot sin vilja vill hon tillägga fast hon tycker om dem ändå!) Och jag som älskar kissemissar är med dem mest hela tiden :D Så tänkte posta lite bilder på sötnowsarna :D Det är dessa fyra plus mamma katt som är svart och sjukt kelen :D Kommer nog bild sen på henne med ;)


Bilder från Lund ^^

Träffade ju på Jonatan igår efter fotosessionen.
Vi stack och åt pizza som jag lyckades kränga på 7 minuter (!!!) HELA pizzan försvann ner i min mage. Haha men den var så jäkla god! Kan gott rekommendera Mårtens pizzeria om ni åker till Lund någon gång! Efter pizzan drog vi på bio och såg nyaste Harry Potter filmen och sedan hem :D Sov över och imorse lagade vi mat =) Blev tagliatelle med en svampstuvning som han freestylade :p Riktigt gott faktiskt ^^ Väl hemma gjorde min pojke pasta med stuvning till oxå, sjukt gott de med hihi :D /bortskämd! Nu ska jag sova för imorgon är dagen med stort D! JAG ÅKER HEM TILL NORRLAND :D:D:D Puss o godnatt !

Bilder från i fredags!

Här kommer bildboom 1!
Är just hemkommen från Lund där jag fotade samt träffade Jonatan så postar fredagens bilder nu =) I fredags hade vi ju julmys med korridoren, med julklappslek och sånt! Sen blev de fest och utgång på kåren! Korridoren ser fortfarande ut som skit kan ja lova.. Sista bilden talar för sig själv!! Bildboom 2 kommer lite senare från Lund! :D



Mot Lund!

Sitter nu på tåget mot Lund, de går om tio min :) ska ner för min fotosession nu i eftermiddag, och sedan ska jag träffa Jonatan! Eventuellt sover jag över oxå om de blir sent. Laddar upp bilder från igår senare när jag kan, för har inte tillgång till att ladda upp de på mobilen:p skönt att vakna utan baksmälla med! Dock slutade kvällen lite pissigt, fick en knytnäve i ögat:( menmen jag lever iaf, ont gjorde de dock! Skriver sen :) puss!

Klimax på kåren!

Ikväll är det disco!
Kommer tas mkt bilder hihi. Ska bli sjukt skoj att gå ut lite, var länge sen sist=) Men först ska korridoren ha julmys och vi ska utbyta julklappar och sånt, sen festa och sen utgång =) Håller på att göra mig iordning, och såhär ser jag ut so far:

Haha så sjukt gay min.
Men vafan, pallar inte stå o ta massa bilder hit o dit :p Nu ska jag bara på med lösögonfransarna lite senare och tupera upp håret så är jag i de närmaste fit for fight sen =) Blir vinterbootsen på dock, de är inte nådigt med snö ute! Nej nu ska de mysas! Puss!

Filmmys med domedagskänsla

Sett film ikväll med älskling.
Blev The Day After Tomorrow som är en domedagsfilm typ som visar vad som faktiskt kan hända med vår jord (om än i liiite väl drastiska lag) om den globala uppvärmingen fortsätter och polarisarna smälter. Helt okej film faktiskt! Nej, nu är de dags för sängen =) Puss o godnatt!

Snökaos :(

Blir nog inget Lund idag.
Har kollat trafikinfon och det ser mörkt ut. Vågar inte chansa och eventuellt inte komma hem ikväll så jag bokar om istället. Börjar bli orolig över mitt flyg oxå! :( Dem har bara en enda landningsbana öppen på Arlanda, suck.. Tänk om jag inte kommer kunna komma hem?=( Vore ju förjävligt om flygen e inställda.. Jaja. Det är bara att hoppas på de bästa..

Fotosession i Lund!

Imorgon efter skolan drar jag iväg till Lund!
Ska göra en TFP (time for print) session hos en fotograf där =) Det ena temat kommer vara lite vintrigt och frostigt, ungefär som bilden nedan! Sedan tänkte vi något mer rockigt oxå ^^ Nej, nu är det dags att plocka fram böckerna och plugga lite =( Smell ya later!

NomNom Köttfärspaj!

Köttfärspajen som älskling gjorde!
Supergod :D han e så duktig på att laga mat min pojke :3 *blir bortskämd* :D




Träääääningsvärk

Det kommer jag ha imorgon.
Just kommit hem från ett pass med älskling på 24/7! Fokuserade mest på ryggen idag, som är den muskelgrupp jag brukar träna minst, så ja, de lär kännas :P Ska dra till Ica nu är det tänkt, och köpa lite matvaror till köttfärspajen som vi ska äta till middag idag =) Så ja nu drar ja! Meowmeow

God Morgon!

Uppe med tuppen e man, hehe.
Ska snart dra till skolan (vill inte!!) få ut litteraturuppgiften som min lärare gett oss över jul (inte skoj!) sen drar jag till gymmet med älsk efter lunch! Har träningsvärk sen igår vill ja lova! Nej, skola nu! Puss!

Rawr!

Just varit på 24/7 med älsk!
Första träningen på typ en månad och det var sjukt skönt! Så imorrn kör vi igen ;) För övrigt så är detta min favvobild från igår tror jag ;P love it!


Pepparkaks- och lussekattsbak på sjuan =)

Rolig dag so far ^^!
Efter dagens föreläsning på skolan bakade jag, Sebastian, Amanda och Beckis pepparkakor och lussekatter! I avsaknad av kavel använde vi en flaska och i avsaknad av pepparkaksformar hade vi glas och andra improviserade formar ;P Pepparkakor blev det iaf av de hela ^^ Vår lussedeg antog en väldigt konstig form i början av baket med, haha:p men sen blev det fina lussekatter =) Nu ska jag fortsätta plugget :(

Snow Leopard

Nina och jag lånade Sebastians rum ikväll, byggde upp en liten studio och fotade med temat snöleopard! Här kommer två bilder från fotosessionen tagna av Nina, www.ninkus.blogg.se! Där finns fler ^^


Söndagsmys och photoshoot!

Idag är det vackert väder ute här nere i Skåne!
Solen skiner och det är i det närmaste vindstilla. Har bara tagit det lugnt och myst med Sebastian hela morgonen, samt även pluggat lite. Nu på eftermiddagen kommer Nina hit och vi ska rigga en studio i Sebastians rum för en liten photoshoot med temat Snöleopard! Kan bli mycket spännande ;) Så ska börja göra mig iordning nu tänkte jag =) Hörs sen!

Parad, julstädning och julklappshög!

Idag gick jag och älskling ner till stan.
Jag avslutade min julklappsshopping och han hängde mest med som gulligt sällskap :D Det var en luciaparad i stan oxå, med orkester och grejer ^^ Skojigt! Så tittade på den en stund med. Väl hemma slog jag in alla julklapparna, och de resulterade i den fina högen på bilden nedan ;) Sedan har jag städat oxå! Så nu är de fint här =) och nu är de dags för sängen :D Gnight ^^

Mer julklappsinslagning och Hairy Pothead!

Åkte inte in till stan idag.
Men det blev en sväng till ica och Näsby för att hämta ut lite paket =) Mina H&M kläder har kommit, och dem sitter perfekt =) Är svinkallt ute idag, man höll typ på att förfrysa trots att man var påpälsad till max :( Trist! Saknar sommaren verkligen :p Så vintern får gärna gå fort i år! Har nu ikväll sett ännu en film Hairy Pothead och slagit in lite julklappar :D Tänkte dra in till stan imorrn oxå och finish the business so to say ;) Ska fota med Nina på söndag dessutom, ska bli skoj! Snöleopard e temat ;) rawr!  Nej nu ska ja mysa lite mer med Sebastian :D hihi puss



Julklappsinslagning och Hairy Pothead!

Var och handlade julklappar idag.
Har avklarat nästan allt nu, så tar slutspurten imorrn :D Tror alla kommer bli glada över sina julklappar =)! Efter hemkomst lagade sötnos ris och korvstroganoff, och sedan blev de godis och Harry Potter (Hairy Pothead!!) Vi har nu sett tre filmer, imorrn blir det den fjärde =) Nu är de sängdags dock! Bifogar en bild på pappas paket:D Gnight!

Julklappshopping idag!

Idag tänkte jag bege mig ner på stan och handla julklappar!
Så kommer bli en busy dag ;) Dagens julväder är.. molnigt men uppehåll! Säkert iskallt ute men sånt får man stå ut med ;) Snart åker jag hem till mamma o pappa oxå! :D Längtar!! För övrigt ska jag till Ronneby imorrn med och träffa Sebastians mamma för första gången, hehe. Lär bli skoj! :D Nej, nu: frukost!


Hemgjord müsli och grönsaksmos med renskav!

Idag testade jag och Sebastian nåt nytt!
Vi testade att göra grönsaksmos/puré av blomkål och broccoli ^^ Det blev mycket lyckat faktiskt :D Och så åt vi renskav till de.. Mums! Jag har även gjort min egna müsli med nötter, äpple, linfrön, kokos och lite annat smått o gott ^^ Ska bli skoj att premiäräta de till frulle imorrn! För övrigt har jag inte gjort ett smack.. Vi har kollat på lite Hairy Pothead (harry Potter haha) och snart ska vi sova =) skönt med såna dagar med! Eller jo, jag har varit lite produktiv! Har tvättat sängkläder och allt sånt samt skrivit en labbrapport ;) go me! Nu ska vi testa ett strategispel hihi :D Gnight!

2 vinterbilder från ett snöigt Skåne

Vinterkläder :D

Beställde hem lite vinterkläder från H&M idag!
Mycket nöjd över dem ^^ Kan behövas inför den arktiska kylan som aftonbladet säger ska komma snart :P Är najs att H&M är studentvänligt oxå=) För övrigt har jag tenta imorgon men jag laddar inför en omtenta. Har pluggat sen halv nio imorse (12 timmar nu drygt) men det känns rätt hopplöst att banka in 13 kapitel om cellbiologi i skallen. Så nu tackar jag för mig och tar med mig böckerna till Norrland sen :P Nu: Lite guitar hero :D puss!

Sebastian Håkansson

Du är det bästa som har hänt mig och jag älskar dig så mycket! :) <3 o nu ska vi somna tillsammans :) Du är bäst!

Min och Sebastians senaste maträtt: Krämig Champinjonsoppa!

Igår gjorde jag och Sebastian världens godaste champinjonsoppa.
Så är ni sugna på en riktigt jäkla god soppa ska ni banne mig göra denna!

Du behöver för 2 personer:
1/2 lök
ca 200-250g champinjoner
2.5 dl vatten
2.5 dl matlagningsgrädde
1/2 svampbuljongstärning
Peppar
Salt
Persilja
Smör


Börja med att skiva champinjonerna och löken, fräs dem i en kastrull en stund med smöret och ha sedan i de andra ingredienserna. Låt koka cirka 15-20 minuter! Klart :D:D

Fest -> Bakis!!

Blev fest på sjuan igår.
Hade inte druckit på tre veckor men nu blev de tydligen dags för de ja.. en drink blev till två.. två till tre och sedan började allt snurra! Så kvällen slutade med att jag hamnade på toan med en söt pojkvän som tog hand om mig, haha.. Och imorse mådde man inte bra :P Hela sjuan var bakis så vi beställde hit pizza från Istanbul. Men dem kan ju inte vara så kompetenta där för hur svårt är det att fixa en Venezia med bearnaisesås?.. Fick Vitlökssås över hela pizzan istället, tack för den.. Så blev lite ledsen i ögat då :p Aja. Ikväll tänkte jag och Sebastian se Inception och äta Ben & Jerry's iaf :D Ska bli skoj ^^ men först.. plugga!

Nya boots ^^

Vinterskorna jag köpte igår från Din Sko!

Kallt!!!

Nu känns det att vintern har kommit till Skåne, verkligen.
För idag när jag var nere på stan så visade det sig att alla bussar i hela Kristianstad var (och är) inställda! Så jag fick ta alla mina påsar och väskor och gå hem i kylan och den bitande isvinden... Var helt Lagom genomfrusen när jag kom hem sedan :( Har iallafall handlat idag, påbörjat julklappsköpet, köpt vinterskor, underkläder och klippt mig! Så 1300 kronor fattigare nu ;P Kom rätt billigt undan med andra ord med tanke på vad ja fick med mig hem :D Btw! Klippte snedlugg igen ;D Nu ska jag o älsklingen sova, jag postar bilder på mina köp imorrn :D Puss!


Bättre bild kommer imorgon.
RSS 2.0