2 Veckor! ^^

Idag har jag och Sebastian varit tillsammans i två veckor :D
Så jag ska laga lax snart och sen ska vi mysa ikväll :3 kommer bli sweet ^^; Tills vidare bjuder jag på en bild från när han lagade mat i fredags som ni kan gotta er i ;) Kycklinggryta hihi :D JÄTTEGOTT! <3

Nu jeflar!

Ja nu bryter jag min alkoholfasta, blev 26 dagar utan alkohol iaf! Nu e Dooleysen öppnad!!! :D:D:D


Yeah baby

Hata!

Kollade just igenom svaren till tentafrågorna.
Mkt av de jag trodde jag hade rätt på var fel. Så nu har jag ingen jävla aning om hur det kommer gå. Sjukt svinigt drygt, blir så förbannad på mig själv, o ändå pluggade jag så in i HELVETE till denna tentan.. VAD FAN MER KAN MAN GÖRA LIXOM?! Blir ju inte bättre av att jag om 6 dagar har en helvetestenta till som jag kommer faila, o därefter Cellbiologi med Bengt (FY FAAAAAAN) o därefter det värsta av allt, ORGANISK KEMI. Känns fan som jag vill hoppa av detta jävla program, jag orkar inte.

Klar med tentaskrivandet!

Det var en jobbig tenta.
Tog mig från 10:00-14:30 att skriva den. uschusch. Är bara att hoppas att man klarade den asså! Annars blir de jobbigt läge med CSN eventuellt.. Försökte verkligen dock, pluggade järnet innan och skrev allt jag kunde tänkas komma på.. Tyvärr tog hon ju inte upp vissa saker som hon sagt skulle komma på tentan o som man pluggat extra på, självklart. Jaja. Inget att göra åt nu! Om 6 dagar är det mikrobiologitenta, den kommer jag nog inte klara så får antagligen skriva omtenta på den med. Men orkar inte tänka på de just nu för mitt huvud gör jätteont, fick värsta huvudvärken innan som vägrar släppa.. :( Menmen, nu back to Vampire Diaries! Puss!


Passande bild.. haha

Tenta imorgon!

Så imorrn är det dagen för min omtenta i genetik!
Känns faktiskt helt okej just nu, har pluggat massor och Simon ska hjälpa mig idag efter skolan. Så känner mig inte superstressad direkt =) Igår hade vi laboration iallafall, och gramfärgade våra bakterier som vi hade odlat upp från sjövatten i Ronneby. Simon the White Wizard hade inte vuxit något alls i sin platta, så vi antog att den bakterien inte trivdes i odlingsmediet. Cecilia the Blue Belly hade vuxit en hel del (bakterierna var blåfärgade med blå "navlar", därav namnet haha) men vi fick inte upp några bra bakterier i mikroskopet tyvärr, antagligen för vi inte gått igenom stegen tillräckligt noga vid infärgningen. Bob the Blue Blob blev jättefina och röda i mikroskopet, dock var dem typ hälften stavar o hälften kocker så vi kunde inte gå vidare med dem heller, så det slutade med att vi gick vidare med Victor the Red Head! aka röda stavar.. Var sjukt jobbig dag men rätt intressant ändå =)

Stressad! :<

Sjukt jobbig dag på skolan idag..
Varit där i 7 timmar nu och så kommer man hem o måste plugga ännu mer :( uschusch. Denna mikrobiologikursen är nog den jobbigaste kurs vi haft förutom kemin. Sjukt tråkig, och sjukt mkt att lära sig. Har redan ställt in mig på ett IG på fredag. Thank god för omtentor! Och på lördag har jag omtenta i genetik. Har gett mig fan på att jag ska klara den! Pluggar järnet, och om de inte skulle räcka så ja.. då får jag skriva den i sommar istället (fyfan). Men jag har verkligen pluggat som fan nu till den tentan så klarar jag den inte blir jag sjukt lessen! Nu back to studies! Puss!

Julklappsönskelista :D

Börjar ju komma till de tiderna nu ^^
I år önskar jag mig iallafall:
-Skönhetsprodukter, såsom mjukgörande krämer och dylikt för torr hud! Min hy blir så torr på vintern :(
-Smycken i guldplätering/guld :D
-Underkläder (storlek 38, jag gillar inte när dem sitter för tight!)
-Pengar (it's always nice to get no? :D)
-Anna Sui plånbok ^^
-Hello Kitty sockar (<3)
-Asus EEEPC 1101HA (önskedröm men man får ju önska eller hur :D)
-Påslakanset till sängen! (denna nedanför från Jotex, dubbelsängsstorlek ofc!)

Minishopping:D

Javisst ja..
Glömde säga jag köpte två linnen på Bikbok idag, 99 kronor för 2 st! Var de väl värt va ;D hihi. Billig shopping = Bra shopping! Denna nedanför och en till i lite mörkare brunt ;) Höstiga toner!

Kär, kärare, kärast!

Back from school and town!

Kom i princip just hem, har varit nere på stan med min pojke och ätit lunch =)
Blev thaibuffé på RoseGarden och det känns som min mage ska spricka, haha.
Hade laboration på skolan idag oxå (igen..) och denna vecka kommer jag ha labbrock på mig varje dag ända tills fredag. Labben vi börjat med nu kommer nämligen ta hela denna veckan att slutföra (yay..) så det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom det :P Nu ska jag ta och plugga lite =) Puss!

Hihi!

Blev pussad på när jag pluggade, me like :D (fotad med den dåliga kameran på framsidan av iphonen :P)

Haha sliten

Jodå, nog fan slet man som ett djur på gymmet, haha.
Helt röd i ansiktet!
Pluggat lite har man hunnit med oxå ;)


Slibbiga alger

Det har jag skrivit om nu på morgonen.
Inte illa pinkat dock att ha satt ihop nästan 2 sidor om Alexandrium spp till mikrobiologin på mindre än två timmar, hehe! Nu ska jag banne mig slappa lite, sen sminka mig o sen gymmet oh yeah. Följt av typ resten av dagen -> plugg. Weeehoo.

Studiecirkel!

Ja idag har vi varit produktiva..
Jag, Becka och sötnos har suttit i köket och pluggat x antal timmar idag :P jobbigt som fan men välbehövligt.. Becka läste om juridik, Sebastian om samhällsvetenskapliga metoder och jag om min äckliga genetik! Sen blev de lite mys på kvällen med Robin Hood här på mitt rum :D Och nu ska vi nog gå o lägga oss =) Puss!

Så var det söndag igen!

Blev en trevlig kväll igår =)
Inte en droppe sprit för min del igår heller, men hade skoj ändå =) 22 dagar utan sprit nu :P hehe. Jag och Sebastian gjorde crepes med champinjonfyllning då han kom hem och hans farmor hade bakat massa kakor till oss som vi åt :D Jag lekte lite med inställningarna på kameran på iphonen, därav blev bilderna nedan väldigt olika i kvalitet :p Sötnosen hade blivit drogad av sin farmor av misstag oxå så han mådde väldigt skumt ett tag där.. tur de gick över sen iaf =) måste tyvärr dra och plugga nu, not funneh :( menmen. Tenta om 6 dagar, gogo!


hihi

Sitter just nu och får massage, meow! I like! Ikväll blir de mys ;D så hörs imorrn! <3

Saknad!

Sitter hemma här vid datorn och funderar på att plugga lite..
Sebastian kommer hem om några timmar så jag borde försöka få lite gjort innan dess =). Han har bara varit borta sen igår men jag saknar han så mycket redan! Var sjukt jobbigt att sova ensam inatt faktiskt.. Och jag drömde mardrömmar :( Jag drömde att pappa dog och en massa grejer och vaknade med tårar rinnande nerför kinderna.. Inte skoj! Men näää.. plugg nu! en vecka kvar till omtentan, gogo!

Helt kär!

Jag är helt kär i min nya iPhone!
Den e så fin och så SJUKT snabb, skarp skärm.. GALET bra kamera i jämförelse med gamla! (visar bilder sen ^^) tihi.. Saknar min sötnos oxå, han e i Ronneby och firar en kompis. Men imorrn kommer han hem! :D


It has arrived!

Min iphone :D och för det vackra priset 0 kr! hihi

Wtf @ Snö i OKTOBER?

Idag när jag gick till skolan låg det snö ute.
Och nu på eftermiddagen snöade det. Vadfan? :P Hade inte riktigt väntat mig vinter i oktober redan om man säger så.. Och så har man bara skinnjackan o converse att gå i då man inte köpt vinterjacka eller skor, lyckat :P Fryser ju halvt ihjäl bara av att gå till skolan och då har jag ändå 3 tröjor/linnen på mig, haha. Fan att min vinterjacka gick sönder förra året, hade verkligen behövt den nu:P Menmen, snart kommer pengar in (25e) och då ska jag dra till HM o köpa nån billig vinterjacka iaf!
För övrigt så har jag varit i skolan idag, sedan varit här hemma och pluggat med en kopp indian spice te i handen, därefter drog jag till gymmet och när jag kom hem hade sötnosen lagat mat :D <3 Ugnsstekt potatis, fiskfilé, bearnaisesås och stekta champinjoner blev det :D ååh han skämmer bort mig.. :$ Sånt tycker vi om, hihi :D Nu ska jag plugga lite, sen blir de mys hela kvällen :D Puss!


Meow!

Ja vad ska jag säga..
Bloggen har absolut blivit lite lidande de senaste dagarna, hihi.. inte så konstigt kanske när man inget hellre vill än att vara med sin pojke :D Så har blivit ännu en mysig kväll för oss, och nu är det dags för sängen =) Imorrn är det skola tyvärr.. Sen ska jag dra till gymmet för jag känner mig ändå något frisk nu! Men ja nu ska jag sova =) Puss!
Två bilder från ikväll:

Godmorgon ^^

*Purr*
Vaknade upp bredvid min sötnos imorse som vanligt, mådde inte så bra men han gick och hämtade huvudvärkstabletter och vatten och pussade på mig massa så nu mår jag mycket bättre :D Ja... Jag är så sjuuuukt kär :D Lycklig! Han är helt enkelt underbar... =)

Trötter och sjuk! :(

Jag e förkyyyyyld!
Hatar att vara sjuk, var en kraftansträngning att gå till Ica.. bläääääääääääääääääääää. Tur man har sin sötnos som tar hand om en.. Han håller på att laga ris och korvstroganoff nu! Så ska vi se på film tsm sen och äta :3 Min hals dödar mig halvt, vill hosta hela tiden. Gaygaygay. Men jag är glad ändå :D Imorrn är jag ledig från skolan med! Om man bara kunde bli frisk tills dess så man kunde dra o träna med Victor! Får hoppas.. =) Meow nu tillbaka till köket!


Finare bild på mig från en av mina vackrare dagar.. Idag är hela jag en katastrof xD haha

Skola och förkylning!

Har varit i skolan idag och haft föreläsning.
Den handlade om systematik och arkéer >.< sjukt tråkigt :P Ville inte kliva ur sängen imorse ju.. :$ Håller på att bli förkyld dessutom, inte skoj :S Så är alldeles snuvig och har ont i halsen :S Startade dagen med grötfrukost iaf, yummy! Har varit fint väder idag oxå ute, så vi satt ute en stund på rasten i solen =) Sedan blev det labbavläsning @.@ Vi räknade våra bakteriekolonier på agarplattorna som vi gjorde förra veckan på labben. Har även tvättat idag! *stolt* Just nu längtar bara tills Sebastian har pluggat klart så han kan komma och mysa med mig <3 :D Har iallafall varit sjukt glad idag, trots förkylningen. Inte så konstigt kanske =) Nu back to plugg! Puss!


<3 :3

Chinese Hunter II

Foto och redigering: Nina Melander

Höstmys

Idag har det varit en sjukt fin dag =)
Har pluggat, och sedan gick jag och Sebastian (Stellan) ut på en fin långpromenad =) Vi gick över Helge Å och hela Linnérundan, totalt blev det väl en 8km. Väldigt mys=) När vi kom hem lagade han mat :D Favorit i repris, kycklinggratäng! Jag diskade :P Nu borde jag sitta och plugga egentligen igen men jag drömmer mig bort.. <3 :3

This weekend!

Det är söndag idag, solen lyser och det ser ut att vara i det närmaste vindstilla!
Har haft en busy weekend, dagarna har bara flugit förbi =( Imorrn är det skola igen, föreläsning + avläsning på laboration 2. Hoppas dagen går fort! @.@ Iallafall, här nedan kommer en liten bildboom från helgen! I fredags gjorde vi (Elller rättare sagt Stellan, hehe) negerbollar och såg film samt besökte kårpuben! Blev en mysig kväll! Igår gick jag ner till stan och hem till Victor efter morgonens plugg för att skriva klart laborationen till genetiken som Victor och jag hade kvar. Victors marsvin är supersöta! Oliver var på besök oxå, och gjorde det som han gör bäst, aka sova.. Victor agerade kock och lagade hemgjorda hamburgare till oss :D Mycket gott! Sen blev det hemfärd. Inte en droppe alkhohol för mig denna helgen heller, 16 dagar utan en droppe nu idag! *Stolt*! Det är bra gjort då man bor i sjuan haha. Idag måste jag plugga som fan, tentorna närmar sig *huga*. Är bara att hoppas att man klarar dem! Så ja, pluggdag idag :( Hörs sen! puss!

Produktiv dag!

Hej folket :D
Har just kommit hem från en löptur, och idag lyckades jag för första gången springa hela naturreservatsslingan utan att sakta ner =) Är sjukt stolt över mig själv med tanke på min knäskada och tidigare så dåliga kondition. Det går fan framåt nu! :D Så känns sjukt bra ^^
Imorse när jag skulle gå till skolan var det frost ute :( Riktigt jäkla kallt oxå.. Burr.. Saknar sommaren! Hade först föreläsning och sedan labb på skolan. Idag skulle vi odla bakteriekulturer vid olika temperaturer och det var en tidskrävande process vill ja lova! Bakterierna skulle få växa till sig i en viss buljong som vi kontrollerade varje timme i tre timmar.. totalt tog det fyra timmar ungefär, labben då. Lite segt :P Menmen, nu är det HELG! :D Och nu ska jag duscha, puss^^

Tung skoldag imorgon!

Japp imorrn går jag i skolan HELA dagen.
8:30-17:00 står det på schemat, huga. Och tunga skoldagar kräver god lunch! Så jag gjorde en minipaj ikväll :D Lät den stå inne en liten extra stund så den blev riktigt krispig.. yum :D Kommer bli gott att äta den på lunchen imorrn :D Har för övrigt varit på gymmet idag oxå, yay ^^ Imorrn tänkte jag ut och springa! Kondisen tar sig fan :D hihi nu är det säng, gnight :D


Dagar som denna..

..är jag glad att jag inte bor i Norrland längre! :P


Ur Aftonbladet...

Chinese Hunter

Foto och redigering: Nina Melander

Just nu..


Hej allesammans! :D
Har just ätit mat, blev schnitzel, stekta champinjoner och hemgjort potatismos idag och nu sitter jag och ska plugga! Har varit på gymmet en sväng med idag efter skolan, och bränt 400 kalorier på löpbandet :P det var inte skoj vill jag lova.. Ikväll är det korridorsfest men jag ska inte dricka något. Ska gå ut och vara lite social bara men sen drar jag mig nog tillbaka för kvällen. Har ändå skola imorrn klockan 8:30 :S Nu back to plugg! Puss!

Powerwalk och Kycklinggratäng!

Hej allihop :3
Idag har varit en skoj dag! Hade en föreläsning på skolan om virus som för en gångs skull var intressant hehe. Sedan när jag kom hem gjorde underbaraste Stellan kycklinggratäng med ris <3 Sjukt gott. Han borde bli kock istället för lärare hehe ;) Blev en timmes powerwalk på de och nu sitter jag och smaskar lite naturgodis ^^ Blir väl chill resten av kvällen tror jag, kanske kollar vi klart på Alice i Underlandet med! Imorrn går jag 8:30-11:00 i skolan, sjukt skönt. Så drar nog gymmet efter det! Lite bilder från idag:

Uppe med tuppen :3

Eller ja.. har varit vaken sen 8:30 iaf, alltid nåt ;)
Sitter nu och äter min gröt som alltid haha. Har skola klockan 13:00-16:00 idag så rätt lugn dag. Vi har en föreläsning om virus! Är på sjukt bra humör idag oxå ^^; hihi. Hade en underbar kväll igår :3 Happy..! Fixade för övrigt gymkortet på 24/7 igår oxå, så nu kan ja träna ofta :D Ska bli skoj att få sätta igång på riktigt igen! Solen skiner idag oxå, love it! <3 Nej nu är de dags för lite slösurf och sen sminka sig och bege sig ut :D Puss!

Finaste vädret:D

Har varit underbart höstväder ute idag måste jag säga!
Skulle ju dragit ut och sprungit men fick huvudvärk så det fick bli en långpromenad istället =) Hade bara ett vitt linne, munkjacka och skinnjackan på mig och fick ta av mig skinnjackan för det var så varmt :P underbart ^^ Hittade en lurvig larv ute oxå, jättesöt:D Jag köpte förresten lim för ett litet tag sedan och limmade ihop mina älsklingar -de röda conversen. Så nu håller dem nog ett litet tag till :D Wonderbar ^^ Blev massa god mat idag oxå för övrigt; ris, kantarellsås och köttfärsbiffar ^^ Massa nomnom! Ska till 24/7 såfort jag smält maten lite =) Lite bilder:

Ny dag, nya tag :D

God förmiddag ^^
Sitter här vid datorn nu och tar det lite lugnt, åt frukost för ett tag sedan och ska göra mig iordning om en liten stund och sedan dra ut och springa en sväng ^^ Ska även till 24/7 och fixa ett gymkort där istället för på Actic, så jag får lite närmare till gymmet och mer motivation att träna =)
Igår var en mycket skojig dag! Jag drog hem till Nina och vi hade en photoshoot med kinesisk krigare som tema. Mycket skoj ^^ Vi behövde bara vara ute ungefär en timme för att få massor av fina bilder! Längtar tills jag får se dem ;D Därefter drog jag hem och lagade supergod paj med Stellan :D YUM! Är så mkt roligare att laga mat när man inte bara gör de till sig själv, hehe. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och sminka mig =) Hörs sen! Puss!

Massa yumyum :D

Meow

Kommer uppdatering imorrn hihi. Har varit lite busy idag! Sov gott alla, puss!

Dålig uppdatering!

I knoooow! Var lite busy igår ;)
Och idag skiner solen för första gången på en vecka! Underbart =) Blåser fortfarande ute dock tyvärr.. Men ska iallafall ut på en promenad med Stellan och sedan ska jag plugga lite. Sen får vi se vad som händer ikväll^^ Igår hade vi avläsning på labben på skolan. Var lite äckligt hur mkt bakterier som hade grott i våra agarplattor haha. Var inte hemma förrän runt fyra från skolan:S Drygt! Inte så skoj att gå så sent på fredagar om man säger så :P Menmen ^^ Grovstädade mitt rum igår oxå! Så nu e det riktigt fint här! Blev filmkväll på kvällen sedan och Beckis har sin pojkvän Alex här från Skottland oxå så dem hänkade på ett tag på film med=) Helt sjukt härlig dialekt han har, haha. Var en nyttig kväll igår som ni ser nedan, *host*.. Blev bjuden på frukost idag med, hihi :D Så e jättepigg nu ^^ Nej nu ska jag inte nörda mer, bildboom kommer nedan! Puss så länge!

It has arrived..

..THE HOLY BIBLE OF MICROORGANISMS!
Över 1000 sidor, stor som FAN och väger som bly. Usch, vill inte! :P

Huvudvärk=/

Vaknade med huvudvärk imorse..
Finns det något värre än huvudvärk? Tror banne mig inte det. Den har typ gått över nu iallfall, tack o lov för det! Men jag har ingen ork.. Antar det är vädret som gör det för det regnar o blåser ute. Riktigt pissväder. Och jag som borde sticka iväg till gymmet eller dra ut o röra på mig iallfall, nu orkar jag inte det heller.. E knappt att jag ens orkar gå till Näsby Konditori och hämta ut min slibbiga mikrobiologibok.. Men jag ska göra det.. Snart. Ska laga mat först dock. Puss!

Labbråtta!

Idag hade vi laboration på skolan.
Den gick ut på att vi skulle testa hur lätt det är för smittor att sprida sig mellan oss, vilka bakterier vi har på oss och hur E.Coli bakterier påverkas av olika kemikalier och lösningar.. Gick åt en jäääkla massa agarplattor kan ja lova! :P (de runda små burkarna) Var iaf en rätt rolig labb ^^ Sen drog jag till stan en snabbis och köpte en penna till föreläsningarna, har skrivit slut på min =( Hoppas föreläsningen imorrn e LITE mer rolig än dem hittils har varit! Nu: Slapp!

TATUERING!

Har lääääääääääääänge velat ha en tatuering, på sidan av magen.
Har alltid vetat att om jag ska tatuera in något så ska det vara en tiger, för det symboliserar något för mig. Jag älskar tigrar, jag är tigerfadder i WWF, jag vill jobba med att rädda dem sista tigrarna som finns kvar på jorden efter jag gått klart skolan. På något sätt. Plus att jag alltid varit lite "kattig" MEW! Har dock aldrig hittat någon bra tatuering att göra.. alltså bild då. Förrän ikväll.. Hittade den. Och blev kär, direkt. Det är denna som är under. Jag har tagit bort bakgrunden som den var på för jag vill ha en slags blomgren som den ska klättra på istället.. med lotusblommor. Har även gjort en lite mer "female" version av den understa.. Blev helt kär i den, den är underbart fin.. Vad tycks?


My boots!

Tänkte passa på att visa mina höstboots som jag premiäranvände för säsongen idag på skolan.
Dem e inne på sitt tredje år nu men ser fortfarande typ nya ut =) Köpta på Bianco Footwear i Umeå nån gång 2007 för 1500:- Och jovisst var det kvalitet alltid :D Dem e ljusare i verkligheten än på bilden.. typ konjakfärgade. Sjukt snygga än!

Nya Leggings! <3

Så..
Efter att ha slitit på mina två par leggings som ja haft i ett halvår har jag nu beställt två nya par som kom på posten idag =) Och dem sitter perfekt! Älskar leggings för dem e
1. Mycket billigare än jeans
2. Man har mer rörelsefrihet och
3. Det e ashett ^^

Äntligen känns min garderob fulltalig igen så nu blir de inge mer shoppande på ett bra tag ^^

Dessa två =) båda passar perfekt!

Off to school!

Nu drar jag till skolan, hörs sen :D Puss!

Vilket skin?

Tänkte beställa skin till min nya iPhone sen när jag får den med, och har fastnat för dessa två..
Kan dock inte bestämma mig för vilken jag ska ta! Att ha ett skin på iPhonen skyddar den mot repor och annat slitage så det är ett måste känner jag för min nya telefon..

iPhone 4!

Tycker den kan ta o komma nu.. :(
Typ gått en vecka nu sen jag ställde mig i kölistan för den! Me want nowzzzzzzz! I-landsproblem..




Nudelwok och intervallträning!

Har idag lyckats åstadkomma en del ändå :D
- varit på skolan och haft första föreläsningen till Mikrobiologikursen
- Haft Victor på besök och vi gjorde nudelwok och klurade på laborationsrapporten!
- Varit ute och intervalltränat i 45 min och därefter promenad i ytterligare 20. Min kondis börjar bli mkt bättre!
- Gjort situps och skit här hemma..
- Lyckats powernappa i 1 timme, haha.
- Skrivit ner anteckningar till Mikrobiologin (ca 4 sidor)

Duktig jag e va? :D:D:D

Vill..

..vara såhär brun igen!!
Börjar redan se vit ut, blääää. Kommer se ut som en goth i vinter :/

Bild från igår!


Bild från igår på Banken!
Amanda, jag och Felicia =) *önskar min iPhone4 kan komma snart så jag kan ta bättre bilder*... Kanske inte bästa bilden men tack för en trevlig kväll igår iaf tjejer =)

The Vampire Diaries..

Finns de en mer awesome serie eller?
Fan vad trist de e att man måste vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt nu, usch! Vill ju dregla lite mer över Damon..:P För övrigt så var vi ute igår, var helt ok, men kunde varit bättre. Blev ett fett slagsmål inne på subway mellan två killar, så ryckte typ fem killar med in och jag blev nästan upptryckt mot en vägg när hela högen kom emot mig :S lite läskigt.. Sjukt vad mkt bråk de är ute på helgerna asså.. Var nån kille som blivit misshandlad inne på Bankens killtoalett med, och fick ledas ut :S Som vi sa igår, Testosteronet flödar! Idag är de chilldag iaf=) Så nu ska jag klä på mig, för de har ja inte gjort än, haha. Puss!


Sexig Damon, rawr!

Hurts =(

Jag har typ lyckats såra världens finaste kille.
Han är verkligen hur fin och snäll som helst på alla sätt och vis. Jag gillar honom massa, men jag är inte redo för ett förhållande än har jag kommit fram till. Skulle bli en jukt dålig flickvän isåfall.. Och känner man sig inte redo ska man inte ge sig in i något med risken att såra denna personen ännu mer. Känns sjukt jobbigt just nu, jag är jätteledsen. Jag tycker ju om honom! Men jag kan bara inte inleda någonting just nu.. Jag behöver fortfarande vara själv ett tag till, vet ej hur länge men.. Jävla jobbigt e de just nu.

Ingen utgång =(

Hemma igen från en runda på stan.
Stod i kö i 45 min in till Banken men inte fan kom vi in för de. Sjukt drygt. Så tog bussen hem igen efter ett besök på Subway. Så nu laddar vi om inför imorgon då vi bestämt oss för att göra ett försök till men då dra ut tidigare! Btw så var jag nykter ikväll i det närmaste så =) Rätt skönt de med. Kommer må fint imorrn iaf =) Nu är de dags för sängen, puss!

Beställt!


533 kronor på adlibris.se..
Drygt med dyr studentlitteratur! För övrigt så vaknade jag med ångest imorse och magkramp.. Samt huvudvärk. Antar de var oro över tentan.. Gick inte på den idag, jag satsar på omtentan istället. Känner jag behöver lite mer tid för att lära mig allting! Ska snart duscha och fixa till mig lite, ska ner på stan en sväng =) Sen ikväll blir de mys med korridoren =) Puss!
RSS 2.0