Godkänd på humanfysiologin! =)

Såg just tentamensresultat, blev godkänd =)
Blev precis färdig med plugget inför tentan imorrn med, så nu kör vi :D Resten av kvällen spenderas med pojkvän och filmmys :D

Dagen före tenta

Det är dagen innan tenta, och det märks på hela korridoren.
Hela gänget är inne på sina rum eller ute i köket och alla gör sista rycket nu inför morgondagen. Själv har jag just varit på gymmet med älskling, och sitter här nu och äter spenatsoppa =) Spenat är så sjukt gott haha :D Blev cardio, axlar/mage/rumpa/lår på gymmet idag oxå ^^ Så nu ska man väl orka sitta här och plugga in de sista inför imorrn, kommer inte bli så mkt mer motion idag kan tänkas! Möjligtvis en promenad in i köket till kylskåpet..;)

Nu blir det inget mer plugg idag, nej.

Pluggat massa timmar idag ^^
Så nu orkar jag inte mer, tar upp det imorrn istället! Får bli lite serier nu. Har hittat en ny underbar serie som väckt arkeologen i mig haha, nämligen Time Team! Time team är en grupp människor/arkeologer som tar på sig olika projekt och olösta mysterium av olika slag från olika tidsepoker. De gräver och utforskar under tre dagar för att finna en lösning till den olösta gåtan som de tagit på sig ^^ Är riktigt intressant och kul att titta på :D Många gånger hittar de helt fantastiska fynd oxå.. =)

It's going down

I höst och vinter gick jag upp 6 kilo ungefär, låg på ca 61 kilo morgonvikt som mest :P
Sedan januari har jag och älskling tränat en jäkla massa dock, och resultaten börjar komma äntligen :D Väger nu ca 57-58 kilo, alltså - ca 4 kilo :D Långsam viktminksning som fan, men man ska inte svälta sig heller. Unnar mig pizza och godis och chips, det är träningen som ger resultatet så ^^ Äter gott gör jag oxå dessutom, idag blev det ris, kyckling och currysås :D Dieter som Kissies funkar inte, herregud den människan är ju inte klok. Fast det visste vi ju redan ;)

Hålla fingrarna i styr

Det är verkligen något man måste göra när man använder Tradera.
Det är så lätt hänt annars att man klickar hem massa prylar bara för att dem e billiga, men det blir ju dyrt i längden! Som igår, jag var enormt ENORMT nära på att vinna auktionen för väskan nedan, men sedan intalade jag mig själv att nej, jag behöver inte en till väska. Inte just nu iallafall. Sedan så lyssnade jag även på Maddes råd att den var för mycket "blingbling" hehe. Så nu sparade jag några hundralappar där om man ser de så :D

Redhead!

Passar på att posta en bild jag tog för några veckor sedan med en fotograf vid namn Kaj :D
Var mest en testshoot denna gången eftersom det var första gången vi träffades, men kommer bli fler sessioner framåt våren när de e lite varmare ute =)

NomNom efter träningen

När man tränar så mycket som jag och älskling gör är det viktigt att vi så snabbt som möjligt får i oss en ordentlig måltid mat efteråt!
Detta för att fylla på våra glykogendepåer och påskynda återhämtningen =) Så idag efter det hårda cardiopasset + bröst/triceps fick det bli pastafjärilar, ädelostsås och knaperstekt bacon. Massa mumma ^^ Nu är det bara att ta tag i plugget!

Älskling och jag hade lite tråkigt igår kväll...

..så vi busade lite :D

Magisterprogram!

Idag fyllde jag i blanketten för att bli flyttad till det nya biologiprogrammet som dom har gjort till Magister istället för Kandidat.
Så nu läser jag magisterprogram istället om 240 HP. Tycker detta är skitbra rent ut sagt, för alla miljökurser som jag vill läsa ligger på sista året på magisterutbilningen, så jag behöver inte läsa dem som fristående kurser =) Är riktigt glad över detta beslut faktiskt! Nu gäller det bara att jag klarar alla program 100% så att jag kan läsa de avancerade kurserna till hösten ;) Men de ska jag nog klara :D

The day after

Vaknade med huvudvärk imorse.
Lite bakis var man allt! Men nu är mitt alkoholförråd tömt så nu blir det inget mer på ett bra tag! Var riktigt skoj igår faktiskt, dock hade jag missuppfattat hela konceptet med att alla skulle äta egen grillad mat till middagen, och fattade inte det förrän vi alla satt till bords och älskling la upp en stek på min tallrik haha! Pinsamt :P Nåja, var skojsigt igår iaf, och nu idag blev det bakispizza som vanligt och sedan såg vi alla film i soffan =) Nu är det hög tid att ta tag i växtfysiologin, tentan är om 5 dagar.. Usch inte sugen!

Viva la Mexico!

Tenta i humanfysiologi skriven!

Kom nyss hem från tentan, och det kändes riktigt bra så jag är rätt säker på att jag klarade den.
Nu har jag 6 dagar till nästa tenta men jag avsäger mig nog allt plugg för idag och bara njuter och tar itu med skiten imorgon :P Tycker jag kan vara värd de, hehe. Ikväll är det Mexican party!! Så lär bli lite festande för första gången på vääääldigt länge =) Är skönt man typ lagt ner men typ en gång varannan månad måste ju ändå vara okej att dricka ^^ Har köpt en sombrero tillochmed nere på Partaj som jag ska ha, haha!
Denna ^^

Nya lurarna!

Glömde ju nämna jag hämtade ut de nya lurarna idag oxå =)
De är från Skullcandy, och har riktigt bra ljud för att vara "billighetspryl" :D

Fint väder ute.. Än så länge

Kör sista rycket inför tentan nu idag, har enbart pausat för en promenad till ica!
Solen skiner men frågan är hur länge till? :P Är riktiga ovädersmoln som lurar borta i horisonten.. Dock ska jag inte gå ut mer idag så de spelar ändå ingen roll hehe :P

Mina nya converse =)

Köpte ett par converse från tradera för några dagar sedan och idag hämtade jag ut dem.
Mina röda har varit sönder sedan länge och mina svarta har jag haft i två år nu och dem börjar oxå ge med sig så kände de var dags! Fick bli ett par blå denna gången :D <3 Tradera där man kan få grejer billigt asså ^^

Vårtecken!

Fotat på vägen hem från stan idag med älskling :D
Blev en liten tur ner då han hade tid för synundersökning =) Blev middag på Subway oxå^^ Har tyvärr blåst som fan hela dagen men det har iaf varit sol =) Nej nu kör vi sista rycket inför tentan!

Snyggast på hela jorden

Kollade runt bland mina bilder och hittade denna från hösten 2009 :p
Är man inte snyggast så säg? :D

Homemade hamburgers!

Det gjorde Sebastian till mig idag! :D
Och dem blev inte LITE goda heller! YumYum ^.^ Blev ett välförtjänt avbrott i plugget för intag av "lite" middag :D

2 snabba på mig idag!

Ful man e haha. Nu blir de plugg! :(

3 dagar till tenta

..och det innebär Plugg plugg plugg!
Måste dock till skolan idag, vi ska mäta våra växter till långtidsförsöket och sånt samt göra diagram och grejer.. Tar förhoppningsvis inte alltför lång tid dock! Sedan kanske jag och Sebastian tar en liten promenix ner till stan i vårvädret, får se.. Har träningsvärk of doom idag iaf så blir ingen tur till gymmet. Nu ska jag göra mig iordning!

Nya hörlurar beställda!

Hittade nya skullcandy relativt billigt på Siba, så var bara att klicka hem dem!
Kommer bli trist att inte kunna lyssna på musik tills jag får hem dem men de får man tåla! =) Räknar med att dessa ska hålla i iallafall två år oxå så :P

R.I.P :(

Idag på gymmet dog mina kära skullcandylurar :(
Kommer inget ljud alls i dem hur mkt jag än vrider på kablarna och trixar.. Trist! Jaja, dem höll i två år iaf.. Men nu åker man ju på att köpa nya :S Suger! För övrigt är det superfint väder ute idag, vi gillar't! Dock så blåser de som vanligt och inte så lite heller.. Ska nu spendera resten av dagen här inne vid datorn för det är Plugg med stort P som gäller nu! Måste ju naila tentorna ;)

R.I.P :(

För mycket att göra men för lite tid

Ungefär så känns det idag.
Varit på skolan och haft laboration (och ångrar som fan att jag inte tog förmiddag utan eftermiddag istället) så man var inte därifrån förrän efter klockan fyra. Hem, stressäta en banan och få i sig lite Jack3d, sen iväg till gymmet med Sebastian. Började veckan med bröst + triceps och lite cardio, imorgon står rygg och biceps på tur. Klockan har redan hunnit bli 19:40, de suger! Har inte hunnit plugga än idag nämligen så ska ta tag i det nu.. :< Kommer en snabb bild som jag tog nyss oxå! Något sliten efter gymmet hehe.

Hemma!

Nu är man hemma igen och har satt sig framför "stordatorn" för första gången på några dagar.
Skärmen känns helt sjukt enorm nu när man blivit van vid 12 tummaren på laptopen ;) Ska se det senaste avsnitet av America's Next Top Model och sedan blir det nog läggdags. Har skola imorgon :(

Påväg hem!

Sitter på tåget nu påväg hem, pluggar Humanfysiologi som vanligt och vi har just nu uppehåll i Karlshamn =)
Var superkul att träffa Sebastians släkt, dem e alla jättetrevliga :D Har typ ont i magen nu av all tårta haha... Men de var värt de! ;)

Födelsedagskalas snart!

Sitter och väntar nu på att folket ska ramla in här.
Ska ju möta hela tjocka släkten idag, haha. Sen ska de ätas tårta, smörgåstårta och massa gott :P Ikväll åker vi hem igen till Kristianstad, och då väntar massor med plugg inför tentan! (blääääää) Uppdaterar sen meow :D

Skogspromenad med vårkänsla

Jag och Sebastian var ju ute i skogen här i Ronneby innan idag.
Det var riktigt skönt ute och solen sken för det mesta. Vi hittade tillochmed en fjäril!

Uttråkad av plugg :(

Sitter och försöker plugga..
Älskling lagar mat! Hemgjorda köttbullar o makaroner :P De e grejer de! Läser om hjärtat just nu i boken, och det är sååå mkt man ska kunna där :P Vi var ute på en fin långpromenad oxå innan btw,  och gick en del i skogen ^^ Kan visa bilder sen när jag tar nästa pluggbreak! Nu back to business..

The Making of the Smörgåstårta!

Idag har Sebastians pappa och Sebastian gjort smörgåstårta inför morgondagen!
Kommer nog bli mycket gott! Nu beger vi oss ut på en liten promenix :3

@ Ronneby nu :D

Sitter nu hemma hos Sebastians pappa, vi ser på film och snackar ^^
Sebastian har klippt håret och nu är det bara fredagsmys som gäller! Har som vanligt bajsig uppkoppling, fick bli en tur ut i matsalen för att få täckning så man kunde koppla upp, haha ^^ Nej nu ska jag sluta nörda mig ;) Trevlig helg på er!

Packning pågår! ^^

Idag drar jag och Sebastian hem till hans far i Ronneby!
Jag ska nämligen få träffa stora tjocka släkten på söndag då dem ska ha ett födelsedagskalas för Sebastian och hans bror Robin (dem fyller med 10 dagars mellanrum så!) Är lite spänd men det kommer nog bara bli skoj ^^ (förhoppningsvis haha!) Håller på att packa nu.. Vi stannar till söndag och som jag känner det kommer min packning ha hunnit bli dubbelt så stor tills vi ska åka om 2 timmar, haha.... Laptopen följer såklart oxå med till Ronneby så jag kan plugga Humanfysiologi ;) Nää, måste gör amig iordning nu, uppdaterar sen ^^

Vart tog våren vägen..?

Såhär ser det ut utanför fönstret nu...

Bästa westernserien?

..får definitivt bli Familjen Macahan!
Ända sedan jag för första gången såg serien när jag var barn (och blev hopplöst förälskad i Luke precis som min mamma en gång blev när hon oxå såg serien som yngre) har jag tyckt att det banne mig är den bästa western jag sett! Trots att den har närmare 40 år på nacken nu snart så håller den ännu måttet. <3

Cardio --> Mat --> Plugg

Känner mig duktig ^^
Har genomfört ett stentufft gympass nu idag med älskling och sedan krängt kopiösa mängder med ris och korvstroganoff :P Därefter blev de soffläge och plugg tills nu :D /stolt ^^ Min bok i Humanfysiologin är för övrigt relativt intressant med, så man dör inte av tristess när man läser den :P Har den som ebook, så låg på soffan inne hos älskling med laptopen i knäet och läste =) Läser om musklerna just nu! Tror de är dags för lite Macahan snart för övrigt ;)

Strålande sol! :D

Underbart väder ute idag, och ledig från skolan är jag.
Blir ju inte bättre än så :D Ska snart göra mig iordning lite, sen blir det en sväng till gymmet med älskling, tung cardio idag är det tänkt! Så ska svettas riktigt mkt, hehe ^^ Bara en sisådär tre månader kvar nu till sommaren, och snart är det dags att inviga skinnjackan på heltid ute :D Bjuder på en bild sålänge från i somras när jag, Victor, Timothy och Oliver drog till Helsingborg ;D Lätt rematch på de i sommar ^^

Plugg, plugg, plugg!

Känner mig riktigt duktig!
Har fått en hel del gjort idag när det kommer till Humanfysiologin, har läst hela kvällen i stort sett ^^ Så nu lägger jag ner för kvällen ;) Blir lite slösurf nu, ska dricka upp min cola light oxå. Imorgon väntar ett hårt pass på gymmet :D

Jäkla Pittinternet!

Ända sedan vi fick byta internetleverantör från Högskolan till Kristianstadnätet nått blabla så har internet krånglat :(
Blir så less!

WTF..?

Tror bestämt kineserna har missuppfattat hur man ska använda Icas kundvagnar.. Just nu står alla dessa utanför deras korridorhus :P

Rita växter

Dagens laboration bestod av mikroskopering och förståelse för hur växterna är uppbyggda osv. =)
Rätt rolig laboration iaf ^^ Det här blev mitt bidrag till biologin:

Stretchingen börjar ge resultat ^^

Kom hem från gymmet för en liten stund sen.
Har ju börjat med lite powerstretch sedan jag var och tränade med Victor, då Corry visade ett stretchprogram som hon brukar köra med sina elever. Så har gjort det efter varje pass, och det börjar nu ge resultat :D Har blivit mycket vigare i benen, och har satt som mål att kunna gå ner i en full split till slutet av sommaren. Är en bra bit påväg nu iaf :D Körde förutom stretch rygg + biceps idag samt 20 min cardio =) Imorrn blir det bröst + triceps! Nu ska jag plugga lite :3

Senilvarning!

Det måste vara något fel på mig.
Hur kan jag vara så glömsk jämt? Glömmer allting, överallt. Ta igår t.ex. Jag är påväg till Ica med handväskan i ena handen och iphonen och vantarna i andra. Jag ska handla gotta till kvällen och längtar redan på vägen till Ica efter att få sätta tänderna i några frasiga chips. Jag kommer in på Ica, snappar åt mig en chipspåse, dip och gräddfil och går till kassan. betalar och börjar gå hemåt. Tänker lite till på hur gott det ska bli med chips och dip till plugget. Nästan hemma, bara 100 meter till. Då ringer telefonen. Det är Ica. Jag har glömt min plånbok där tydligen (andra gången det händer...) och dem säger att dem har den i säkert förvar. Med en stor suck vänder jag mig om och börjar gå tillbaka till Ica för att hämta plånboksskrället. Fick en promenad iallafall, haha.

Ett annat tillfälle var i förrgår då älskling fyllde år och vi gått ner på stan för att käka på Steakhouse. Jag tog en snabb tur in på H&M och köpte mig ett par leggings för 99:- som jag sedan prydligt fick placerade i en påse. På vägen ut från H&M tänker jag tanken att jag kanske borde stoppa ner påsen i väskan, så glömsk som jag är. Men å andra sidan är det kul att gå runt med en liten shoppingpåse oxå, så jag lät bli. Vi går till naturgodisbutiken och handlar, betalar och sedan är det dags att bege sig till Steakhouse! Nästan framme kollar jag ner på mina händer.. Handväska, Naturgodispåse.. Men H&M påsen då?!?! Jo då hade jag ju självklart glömt den där borta och fick springa tillbaka dit för att hämta den ... I regnet skall tilläggas!

Finns hur många exempel som helst egentligen, förrförra veckan när vi åt på Rose Garden glömde jag min iPhone inne på deras toalett och kom på detta när jag var på andra sidan stan.. Så sprang tillbaka och kom in dit helt anfådd. Tack och lov hade någon snäll människa hittat den och lämnat den till personalen. Men ja, hur glömsk kan man bli? Börjar ju typ undra om det är något fel på mig.. :P

Vår middag igår..

..var awesome!
Vi drog ju ner till stan igår för att äta på Steakhouse, och deras plankstek får banne mig toppbetyg! Riktigt gott, hade kunnat äta sånt varje dag, haha.. Så de får bli ett besök dit igen nästa månad när jag och älskling firar ett halvår :D Så gott.. Vi typ rullade ut därifrån haha xD Hämtade upp paket på Ica på vägen hem från mamma oxå ^^ Det var digitalkameran som jag har fått överta så nu behöver jag bara batterier så ska jag ta reda på sen vad den kan åstadkomma för bilder ;)

Idag är för övrigt en lugn dag, har städat hela mitt rum och älsklingen har just dragit. Han ska nämligen hem till Ronneby och fira en polares födelsedag så jag är ensam ikväll. Ska passa på att plugga riktigt mkt nu till omtentan om 14 dagar, känns behövligt :P

Min födelsedagspresent till älskling!

..blev ett fotoalbum/minnesbok med bilder och text :D
Han älskade den ^^ Har spenderat ett antal timmar på den och lagt ner blod, svett och tårar för att få den perfekt haha :D Riktigt glad iaf vart han.. *^^*

Älskling fyller 21!

Idag fyller älskling 21 och det ska vi fira med en tur ner till Steakhouse i stan :D
Dem öppnar 3 så får hoppas att det inte blir proppfullt där på en gång ;) Sen blir det nog lite fredagsmys när vi kommer hem :D Uppdaterar mer sen, meow!

Råkade överdosera..

Jack3d :P
De säger ju man ska ta 1-3 skopor för att få bra effekt på gymmet, så jag tog 2 för första gången och visst kändes de bra på gymmet, men på vägen hem och hemma kände jag verkligen att jag överdoserat. Har fått i mig på tok för mkt koffein, så har varit helt stirrig och vimsig i typ 1.5 timme :P Nu har de börjat gått över dock men ska inte ta så mycket igen! Var inte en härlig känsla.. För övrigt så fyller älskling 21 år imorgon! :D Så då ska vi göra tårta o grejer ;) och han ska få min present som jag slitit med nu ett bra tag =) Längtar! Bjuder på en nytagen bild på mig ^^

Fotosyntesen!

Sitter på föreläsning nu, idag handlar det om fotosyntesen.
Men hon pratar mestadels om reaktioner, 3-fosfoglycerat och sådana tråkiga ämnen :P Slutar om 55 minuter, då ska vi upp och kolla till våra plantor igen på långtidsförsöket! Får se hur dem mår nu, haha.. Internet är sjukt ostabilt här inne så blir inget långt inlägg nu iaf :P Nej back till att vara duktig student nu!

Tråkigt väder och plugg to do

Skulle uppdaterat för flera timmar sen men vårt internet har inte fungerat så får bli nu istället!
Skulle egentligen tränat idag efter föreläsningen, men kände mig inte pigg alls så stannade hemma. Blev en tur till Ica i regnet dock (första gången de regnar på sjukt länge) för att handla mat! Idag lagade jag och älskling kokt potatis med spenatstuvning och stekt rödspätta ;) Riktigt gott faktiskt! Har kommit in i en liten spenatperiod nu känns de som, spenat är så jäkla gott xD Nu är det dags för plugg och så ska jag finslipa på min present till älskling som fyller år på fredag ;) Bjuder på bilderna jag skulle lagt upp för några timmar sen!

God Morgon!

Sitter nu här med min frukost som består av egenblandad müsli och naturell yoghurt och myser!
Snart bär det iväg till skolan och dagens föreläsning! Min huvudvärk är nu borta, thank god för de :D Googlade lite på det igår och det verkar som att jag har någon form av lindrig migrän. Det är ju inte första gången jag har den här huvudvärken. Kan oxå ha fått den pga att jag känner mig så stressad med allt just nu.. borde kanske försöka tagga ner lite :P Nej, nu ska jag snart bege mig :D Laters!

Tjockistisdag ^^

Älskling hade handlat semlor när jag kom hem från skolan idag ^^
Så vi har legat i soffan och mumsat, sett på tv och flummat oss :p Min huvudvärk börjar äntligen släppa oxå! Så ska ta tag i plugget typ.. nu ^^ Osminkad dag idag oxå, man måste vila ansiktet sitt emellanåt :D

Massiv huvudvärk of doom

Trodde att 10 timmar sömn skulle få bort den hemska huvudvärken jag hade igår.
I was wrong. Det dunkar fortfarande i huvudet och jag stannade hemma från föreläsningen nu på morgonen. Måste dock till skolan vid lunch ändå för vi har långtidsförsöket och någon övning som jag borde vara med på. Inte så skoj men jag får genomlida det och sedan gå och lägga mig igen typ! Blir inget gym idag tyvärr.. :(

Minishopping och måndagsmys

Var på stan idag med älskling!
Köpte en hårinpackning på Skägg och Lockar och uträttade ett secret ärende inför älsklings födelsedag på fredag! Han köpte ett nytt par jeans (supersnygga för övrigt!) och 2 par linnen =) Har tyvärr haft en sjukt jobbig huvudvärk nu på eftermiddagen och kvällen, känns om någon står o bankar med en hammare i bakhuvudet. Hoppas verkligen det går över till imorgon för har en lång skoldag då :( Har tagit 2 500mg alvedon men dem hjälper inte.. :S Så får hoppas sömn löser det iaf!
Vi har börjat med en ny tradition här på sjuan oxå, "måndagsmys", där en av oss bakar någonting och bjuder hela korridoren. Idag var det Beckas tur och hon gjorde superawesome morotskaka till oss =)

Aww så söt :D

Inte varit på topp idag, och då gick älskling och köpte den här presenten till mig :D
Naaw så söt han e ^.^

Långpromenad i solskenet

Idag gick jag och älskling på långpromenad runt den s.k Linnérundan i naturreservatet =)
Tog ca 2.5-3 timmar totalt men supermysigt ute var det! Isen från översvämningen i Hälge Å hade inte smält bort än så vi fick passera flera ställen med glashal is där vi typ fick åka skridskor på våra skor haha ^^ Men skoj var det :D Måste ändå säga att man kan få helt okej bilder med iphonen, dock så har jag på senare tid önskat mer och mer att jag hade en digital systemkamera! Jaja, var sak har sin tid ;)

Underbar söndag! :D

Vaknade för ett tag sen, och solen skiner för fullt ute.
Det är som gjort för en fin långpromenad! Så jag och älskling tänkte dra ut på en lång runda om en stund. Ska även ta tillfället i akt idag och städa upp här inne på mitt Något skitiga rum, haha. Återkommer ;)!

Vår goda middag ;)

Bulgur, nygrillad kyckling och paprika + sallad :D nomnom var det!

Bilder från bion igår

Igår var vi ju nere på stan och gick på bio!
Vi såg Black Swan, som tyvärr inte var en hit. Den var väl okej, men inte något jättespeciellt. Tur att jag hade mysigt sällskap iaf ;) Vi käkade på donken med, fan vad god deras cheddar dip e asså :P Galet.. Nu idag har vi varit på gymmet och kört slut på oss, höjde på typ allt så jag är rätt trött :p Sen åt vi awesome kyckling och nu ikväll ska vi ta de lugnt o bara mysa :D

Vårt långtidsförsök på skolan

Lördag idag :D
Härligt som fan ^^ hade lite fullt upp igår så därför blev det ingen uppdatering, menmen ^^ Hade iaf föreläsning hela morgonen igår på skolan, och sedan skulle vi kontrollera och mäta våra plantor i vårt långtidsförsök som vi är mitt uppe i nu. Det går i stort sett ut på att vi har tråg med små plantor som vi utsätter för olika typer av brister och ser vad som händer med dem. Våra plantor ska utsättas för kalciumbrist, vilket betyder att dem kommer få missbildningar på rötter, missfärgade blad samt kommer troligtvis att dö :P Det enda vi gjorde igår dock var att byta näringslösning (man blandar ihop en specifik lösning från den långa raden med flaskor) och så skulle vi mäta dem. Är rätt skoj iaf ^^ Efter det skrev jag och Victor labbar i kafeterian och på kvällen gick jag och älskling på bio :D (bilder kommer sen!)

Jag klarade den!!

Hahaha!
Helt galet asså, jag klarade cellbiologin :D Var ju så säker på att jag failat tentan och så hade jag ändå klarat den? Sjukt najs! Ikväll blir det bio med älskling med, Black Swan! ^^ Sitter för tillfället och skriver labbar med Victor, snart klar, phew. MEOWMEOWMEOW I MADE IT!

Gloturken på gymmet

Usch, jag ska aldrig mer gå till gymmet ensam efter idag.
Idag följde ju inte älskling med eftersom han var på skolan och det finns en 40+ läskig turk (eller nåt) som alltid e på gymmet och som alltid brukar glo massa när man tränar. Vanligtvis brukar han bara glo men idag gick han för långt! Jag hade just ställt mig på trappmaskinen när jag ser han i ögonvrån närma sig. Han brukar ALDRIG köra cardio men nu ställer han sig på trappan bredvid och bara står där o glor på mig?! Klarade inte av de mer än 5 minuter, så stack till mattorna för att göra lite övningar och situps istället. 2 minuter senare är han oxå där ... Fick nog efter några minuter där med av hans gloende blick och gick in och hämtade mitt fitness 24/7 kort och låste sedan in mig på tjejgymmet samt smsade älskling. Han kom och hämtade upp mig 30 minuter senare. Sjukt störande att man ska få sin träning typ sabbad av såna människor. Var riktigt arg ett tag. Dessutom så blir man ju lite rädd oxå ... Iaf så tog jag och älskling en promenad runt naturreservatet efter gymmet och sedan har han lagat ris och korvstroganoff till oss. Har man inte bästa pojken så säg? =) Men nej, tänker inte gå ensam till gymmet igen iaf!

Ledig --> Gymmet!

Ledig från skolan idag så nu tar vi ännu ett pass till innan helgen :D
4e passet sen i söndags nu, så kommer bli något tungt :P men sen får jag välförtjänt vila i 2 dagar med =)
Oborstade jag och Jack3d!

Tung cardio och tortillas

Helt slut i kroppen är jag!
Blev ett tungt cardiopass idag, och efter det hem för att laga tortillas. Massa gott ^^ Har legat i soffan och kollat på lite Bygglov och bara slappat med. Imorgon tror jag det är dags för vila, men får se hur jag gör =) Hade varit najs om man kunde få börja se resultat snart.. mina sommarshorts sitter fortfarande lika tajt tyvärr så är lite drygt. Tror vi ska börja se säsong 2 på Macahan ikväll oxå för övrigt :P För orkar inte röra en fena nu under resten av dagen.. :p

Jack3d!

Testade på en ny prestationshöjare idag på gymmet, nämligen Jack3d!
Helt crazy stuff de där asså! Har nog aldrig haft så mycket pump och ork förut :P Så ger verkligen den här produkten topp betyg! ;) Blev ett bröst + triceps pass idag, och imorgon kör vi all in på cardio! =) Nu blir det slappläge resten av kvällen..

RSS 2.0