Nya Vanor!

Från och med idag ska jag lägga om mina redan något bättre vanor till att bli mycket bra vanor. Och en ny kategori kommer dyka upp här i bloggen, Träning och Hälsa. Jag har tränat regelbundet sedan november 2009, så det blir snart ett år, och jag har märkt en sjuk förändring i min kropp sen dess! Till det bättre då! Jag har mycket mer ork, bättre kondition, och snyggare kropp. Dock så faller jag alltid tillbaka i ett visst mönster, och det är att jag äter för mycket socker!
Jag har i det närmaste alltid varit sockerberoende, iallafall de senaste åren, och detta har påverkat mig negativt på många sätt. Kom på mig själv med att sitta och säga till Johan på msn nu ikväll att jag skulle gå o hämta glass för att fylla ut mitt kaloribehov idag (har en applikation på iphonen som hjälper mig att öka min ämnesomsättning eftersom jag körde den i botten när jag var träningsfreak, alltså äter jag mycket mer nu) och han fick mig att inte göra det. Jag insåg vad jag pysslar med som har det som ursäkt.. Så sitter nu med ett glas Proviva istället (som innehåller lite socker ja, men de e nyttigt oxå) och käkar solrosfrön för att fylla ut mitt energibehov istället.. Nu jäklar ska det bli ändring på saker och ting!! Nu ska jag bekämpa mitt sockerbehov en gång för alla och nu ska jag LYCKAS!



BIG NO-NO från och med nu!

Pluggggggggg!

Skoldagen slutade tidigt och jag sitter nu och går igenom allting inför imorrn då första föreläsningen är. Det är mkt DNA och skit haha :p imorrn ska vi behandla mitos och meios, alltså vanlig celldelning vs. reduktionsdelning =). Lär bli kul hoppas jag! Har just ätit middag oxå, blev spaghetti med köttfärssås o pastakrydda, hehe. Fullkorn såklart ;) Även gåt en sväng ner på stan och införskaffat lite sprit inför morgondagens inspark =) Lär bli skoj ^^
Två bilder från tidigare imorse:





Imorrn blire kjol och nu ska jag fortsätta pluggandet ;) Puss!

Första skoldagen!

Godmorgon =) nu sitter man här med frukost, har kommmit upp i tid och gjort mig iordning och ska strax gå till skolan =) Ser framemot höstterminen nu faktiskt, jag hoppas den blir skoj!



Dagens frukost! Jordgubbssmoothie! En nyttig en oxå ;) ca 1.5 dl naturell yoghurt, frusna jordgubbar, en klick jordgubbssylt och några skvättar lime. Massa gott! Puss!

<3

Bästa låten just nu <3

Home :3

Äntligen hemma från gymmet, tog sin lilla tid hehe. Men tog först en fika o sprang runt på stan lite med Timothy! Nu är jag helt slut, sitter o äter på min fina middag bestående av havregryn/quinoa gröt! Jättegott :D Orkar inte göra något alls nu resten av kvällen, blir bara att tagga inför skolan imorrn!



@ gymmet med bröderna Ottvall!



<3 GOTT!

Fika och gym!

Hej folket :D har just gjort mig iordning, ska snart dra mig neråt stan nu för fika och sedan gymmet =) har sjukt ont i foten fortfarande dock, jäkla marschfraktur.. Menmen ^^ Såhär ser jag ut idag iaf ^^





Haha! mitt första försök till dagens outfit, lyckades ju jäkligt bra o ta bild i en smutsig spegel som ja ställt upp på min datastol haha xD Måste hitta nån som har en slagborr så jag kan få upp den nångång .. Menmen, packa väskan nu o sen ner mot stan, puss!

Korridormöte och strax säng!

Ikväll har korridoren samlats o vi har skramlat fram ett städschema och kontaktlista =) Vi har oxå kommit på att vi måste upp till övervåningen o sno tillbaka våra bra stolar som mystiskt försvann efter kräftskivan i fredags o ersattes av trasiga stolar som knappt går att sitta på.. :P

Är fortfarande rätt seg efter gymmet, och lär bli ännu segare imorrn då jag ska ta en tur dit på eftermiddagen med Timothy! Vi ska även fika på House of Bagels innan dess ^^ Sista dagen på sommarlovet imorrn tyvärr :( Sen börjar allvaret igen.. Har iaf för en gångs skull lyckats fixa kurslitteraturen i tid (byebye 400 kronor) så ska börja läsa direkt när kursen startar så man inte sitter veckan innan tentan o stresspluggar in allt. Genetik står på schemat iaf! Nu blir de sängläge + gossip girl i iphonen =)



<3 mitt nya hood =)

Black'n White in the Fields of Näsby

Äntligen träning! :D

Kom just hem från ett pass på gymmet med Victor, samt en något längre tur till Ica Maxi :P Gjort av med en hel del kalorier idag hehe :P så sitter o käkar havregryn/quinoagröt nu med rårörssocker, lingonsylt o mjölk :D massa mumma ^^ Sen blir de nog slappläge resten av kvällen här framför datorn. Tog sammanlagt 3.5 timmar allt som allt med promenad ner, gym, ombyte, handla o sen dra hem. Så är rätt trött nu :P



Trött jag idag innan gymmet! Nu blir de slappläge.. Puss!

Solig kväll =)

Meow! Trodde de skulle regna hela dagen efter att jag tidigare idag tog bilden nedanför men icke! Blev en riktigt behaglig kväll, och framförallt kommer resten av kvällen att bli lugn och trevlig I hope :D Blir chips, glass och lite film för min del =)



Såg inte så najs ut innan idag.. Men nu ska jag umgås! :D puss ^^

Kräftskiva! :D

Godmorgon! Eller rättare sagt, god eftermiddag? :D Hehe ja idag är de segt här i korridoren vill ja lova, de flesta sitter i soffan i allrummet o mår allmänt dåligt, hehe. Själv är man pigg och glad då man höll sig nykter igår och enbart drack lite likör o 2 aquatinis =) Blev en riktigt fet kräftskiva! Massor av folk kom och festen höll på till tre på morgonen ungefär :D Jag och Jonatan drog oss tillbaka till rummet runt halv ett dock, och satt uppe och snackade och så till klockan tre-fyra =) Han har åkt hem nu dock så sitter här själv o filosoferar lite nu! Blir lugnt ikväll iaf, haha. Securitas kom förbi en sväng inatt oxå, tydligen var vår ljudnivå lite för hög hehe. Menmen! Pics:


Uppdukning i köket =)


Massa folk ^^


Stellan, Jonatan o Stellans polare satt och förde en diskussion om hur man ska göra om en kille kommer fram och råraggar på en! :P


Smiiile :P Eller.. Blunda? :p

Overall en mkt trvlig kväll iaf ^^ O vissa mår som dem förtjänar, hehe ;D

Snart kommer JONATAN!

Sitter här nu och håller på att göra mig iordning för om en timme är Jonatan här! :D:D:D för er som inte vet gick Jonatan och jag på umeå universitet tillsammans på turismprogrammet uppe i Umeå, och han var min bästa killkompis där uppe. Nu har han flyttat ner till Lund för att plugga magister i två år, och idag kommer han hit :D:D:D



MKT gammal bild! Men var skitlänge sen vi träffades, över ett år sedan. Vi har båda förändrats mkt under den tiden, så ska bli så himla roligt nu att träffas!



o ful bild på mig just nu.. :P måste fixa håret nu så hörs ^.^ Ikväll äre kräftskiva! Puss!

Me waaaaaaaaaant..!

ÅH! Nu har det börjat klia i mina shoppingfingrar igen, hihi:P Har bestämt mig för att jag ska lägga upp en sparplan på mitt sparkonto så jag har pengar till att unna mig lite saker emellanåt, vilket betyder att jag måste försöka vara ekonomisk nu så jag kan köpa det jag vill ha senare.. Iallafall står detta på min önskelista just nu! ;D




Mina converse sjunger tyvärr på sista versen nu. Tråkigt men sant. Jag skrev på min bdb för bara 2 veckor sedan hur glad jag var att de hållt så länge, kanske aldrig skulle skrivit de, haha. För nu har sömmarna börjat gå på ena skon riktigt ordentligt och gummit spruckit så dem är knappt användbara längre ;_; RIP <3 Därför är jag sugen på ett par lila nu nästa gång, börjar bli dags för nya skor nu.

Löshåret som jag använt på mina modellbilder är Ninas, och det är köpt på beautynet.se, där clip-on löshår kostar 800 kronor. Då är håret 46 cm långt (äkta hår såklart) och kan hålla i flera år! Har fått sjukt många fina komplimanger för mina bilder och att jag passar i det så jag funderar starkt på att köpa, börjar bli riktigt less på mitt hår som visst, de e fint, men ack så slitet och tunnt.

Skinnjackan är bara en liten dröm som jag egentligen inte behöver, hihi ;P har ju min svarta från Jofama by Kenza som kommer hålla många år till! Men man kan ju alltid drömma ;)

Promenad!

Kom just hem från en 50 min promenix ute i det skånska landskapet =) Har gett mig fasen på att jag ska hålla mig vaken hela dagen och det har inte varit lätt vill ja lova.. men förhoppningsvis e min dygnsrytm återställd efter natten =) Sitter nu o käkar riktig jäkla studentmat, haha pulvermos o köttbullar samt ketchup :P de duger iaf för jag orkar inte laga nåt mer avancerat :P



Korna här nere har de så himla bra.. ENORMA hagar haha.



Jag hittade en ny gångstig =) Med lövträdsallé! Om det är något jag älskar med Skåne så är det just alla lövträd. Är man uppvuxen med de norrländska skogarna med i princip enbart tall och gran så uppskattar man verkligen de fina lövskogarna här nere =)



Typiskt skånsk väg.. Pricken över i:et är vindkraftverket som skymtar där borta oxå :P

Black 'n White

Tenta done!

Tenta i systematisk botanik är nu skriven! Tyvärr var jag inte trött inatt alls när jag skulle sova för jag har vänt på dygnet så förbaskat mycket, så sov endast två timmar inatt. INTE BRA! Så kom knappt ur sängen imorse. Men kokade starkt kaffe, drog till Ica och köpte ett wienerbröd (sockerchock!) plus en burn energidryck så var rätt så speedad när jag väl skulle skriva tentan. Hoppas det gick vägen bara! Ringde CSN direkt efter, och har blivit beviljad studielån så måste bara skicka in studieförsäkran nu efter att jag börjat, sen kommer pengarna ramla in =)

Men iaf, nu ska jag käka min Dubbel-daim och njuta av livet och fem dagars semester från plugg innan skolan börjar!



<3

God kväll!

Japp då har man gjort sitt för idag. Det snurrar i mitt huvud. Men nu har jag verkligen försökt att lära mig all fakta så jag hoppas bara att de går vägen imorrn nu. Har dock glömt hur man räknar på den molekylära datan så om de kommer nån sån fråga är jag körd på de tyvärr. Menmen. Som sagt, bara hoppas de går vägen nu så jag slipper plugga in allt ännu en gång sen för en till omtenta, haha. Klockan nio i hus 14 gäller det. Tog en powernap nu på eftermiddagen dock så jag e inte trött! Men ska lägga mig i sängen med lite gossip girl =) Puss!

Skjuuuuut mig...



Boooooooooooooooooring.... Sista rycket inför tentan nu imorgon! Suttit hela dagen o läst igenom ppts, alla sammanfattningar och nu ska jag bara gå igenom livscyklerna o skriva en liten komplett summary av allt på ett papper (lär mig av sånt) så jag har en komplett överblick av allt. Klockan 9:00 imorrn kör vi!

Datorbygge och plugg!

Phew! Kom just innanför dörren, har precis byggt ihop Ninas dator nu :P Efter lite om och men gick den igång ;D hihi.



Nina med grafikkortet i högsta hugg! Hmm dåligt ljus med iphone asså :p



..som ska in här :P Datorn startade inte först o självklart hade jag gjort samma misstag som första gången ja byggde dator o glömt koppla in en viss sladd i moderkortet :P inte bra! Men sen starta den iaf <3 :D Och nu ska jag plugga =) puss!

In the Studio I

Ugh vad trött jag e nu! Klockan e fan snart tre oxå haha.. Well har varit en intressant kväll iaf ;) Och fått massa fina bilder! Inte hunnit redigera många än dock.. Men jag jobbar på det! Nu ska jag sova iallafall, imorrn blir de plugg! En liten försmak från fotosessionen:

Mot Nina!

Sådär! Hemma från stan nu, och nu drar jag till Nina för att bli fotad =) Mejken e på iaf, sen ska håret stylas!



Dagens "Shopping" haha:



29 kronor totalt på Bokia! Billigt o bra haha :D Nu sticker jag, puss!

Stressig morgon nu!

Gomorron bloggen :D Idag vaknade jag till sol utanför fönstret, och idag är det bara tre dagar kvar till min tenta i botanik oxå.. vilket påminner mig om att jag måste börja plugga på riktigt snart :P Händer mycket saker idag, ska strax sätta mig och sminka mig och därefter gå ner till stan och dra till bokia för att köpa lite nya pennor inför skolan som startar nu på tisdag. Sedan blir det hem igen, plugg, och därefter är det planerat att jag ska över till Nina och bli fotad (beautyshoot). Vi har inte hunnit redigera klart så många bilder från förra sessionen, så därför kommer de ta lite tid innan bilderna kommer upp i fullstorlek (har några i headern, men dem e inte färdiga än heller..) Bjuder på denna sålänge dock, har enbart ändrat ljuset lite på den från originalbilden ^^



Man ser min vackra utväxt med.. haha :P Men iaf.. Dags för smink nu! Puss!

Ny design (ja redan..:P)

Tyckte den andra var för mörk.. Så nu kör vi på blått ett tag! sen kommer de bli rosa.. xD Men nu för tillfället blått! Fatta lång tid de har tagit att ändra allting då.. Använde mig av en bloggmall som såg ut såhär från början http://gratisbloggdesigners.blogg.se/tionde/ så ni kan ju tänka er hur mkt jag har ändrat.. I stort sett allting känns de som, hahaha :P men är rätt nöjd nu.. kommer aldrig bli helt nöjd, perfektionist som jag är =/ Men.. rätt stor skillnad på bloggmallen då och nu va? hehehehe. Börjar lära mig de här med kodning, de e awesome :D så ska pilla mer med de sedan, måste tyvärr plugga nu =/ Aja jag ska utnyttja tillfället att jag har en bredare content nu genom att ladda upp en större bild! So here goes..



Tihi ^.^

Kontakt

RSS 2.0