Varför är föreläsningar såååå tråkiga?

Som titeln lyder.
Föreläsningarna i denna kursen är så himla tråkiga.. Humanfysiologi e boring fan:p Hade hellre läst om djurens kroppar som vi gjorde på zoologin, för människokroppen är ingenting som intresserar mig personligen.. Ska vara djur jue! Jaja.. *återgår till att försöka lyssna på Lars pladder om blodådror* obs! Jag sa försööööööka..

Tillbaka på gymmet =)

Yes!
Blev en sväng till gymmet idag med älskling äntligen. Har ju haft uppehåll i lite över en vecka nu pga att jag varit sjuk, så blev en liten mjukstart med ett helkroppspass med enbart 1-2 övningar/kroppsdel för att värma upp inför träningen den kommande veckan. Lär ha sjuk träningsvärk imorgon iallafall dock då jag inte tränat på ett tag, menmen^^ Sånt man får ta ;) Har påbörjat en storstädning i korridoren med (jag har städvecka) så fixade i allrummet och tömde alla sopor (var en jäkla massa!) så imorgon ska jag avsluta de hela ;P Älskling lagade sjukt god tacopaj oxå ikväll, NomNom! Har pluggat klart för dagen med så snart blir det Vampire Diaries :D

Did anyone say Pie? NomNomNom!

Gym imorgon? :o

Well, jag hoppas på det iaf!
Har mått bra hela dagen idag förutom att jag är snorig, så kanske kan man köra ett lätt pass imorgon =) Hoppas på det iaf som sagt, behöver fan röra på mig nu :P Fick lite motion idag dock på en sisådär 6-7km promenad, men har ju kompenserat de med massa godisätande, haha.. Inte bra :p Är knappast sugen på godis längre iaf om man säger så.. Nu är det dags för sängen iaf :D

2 bilder från igår på festen här på sjuan.. inte de mest smickrande kanske, men de får duga :p Överst: Amanda, jag, älskling :D Gnight!

Synundersökning

Idag gick jag och älskling ner till stan då det var dags för min synundersökning.
Dem kom fram till att jag har -1.25 i synfel :( Dock så har jag inget brytningsfel eller något, utan jag är bara närsynt. När jag var nere i stan med Becka och Sanna innan så provade vi jättemånga olika bågar till mig, och kom fram till att jag passade i de översta här nedan. Jag var riktigt snygg i dem tillochmed :D Så är nog dem som gäller för mig ^^ De har 2 bågar till priset för 1 så jag valde även ut Tommy Hilfiger bågarna under =) Tänker även komplettera med endagslinser, så kommer inte ha brillor hela tiden, hehe :p Fast jag ser typ glammig ut i dem så ;P Vi får se helt enkelt ^^ Känns skönt att ha det undanstökat iaf =) Nu blir det soffläge med massvis med godis och film resten av dagen :D

Naaw :D

Älskling gick till Ica med Becka och Sanna för att handla, och så kommer han hem med detta till lilla sjuka mig:

Har världens gulligaste pojkvän :D

Fredag! (och fortfarande sjuk..)

Så var det fredag!
Och har inget planerat överhuvudtaget idag, sitter och tragglar med mitt Norton som har expirat så försöker få skiten att funka igen.. Väldigt irriterande :p Ska försöka fixa över nåt nytt antivirus på laptopen oxå för det har oxå expirat nu, suck @.@; Förresten så blev crêpsen igår succé! Hade trumpetsvamp- och champinjonstuvning i som jag gjorde, sjukt gott blev de :D NomNomNom! Finns iaf något jag är bra på här i världen inom matlagning, haha. Nu ska vi se om jag kan få mitt Norton att funka...

Lagar crêpes!


Inne i ugnen är dem just nu! ;) Sen blir det film och middag :D

Cellprovstagning: Check!

Sådär, då behöver man inte gå tillbaka dit på tre år iaf då :P
Skönt! Var första gången jag tog cellprov, så tyckte det var lite scary :P Eller ja, obehagligt typ kändes de. Menmen, min barnmorska är jättesnäll och tog det så fint så :D Nu ska jag snart äta middag, blir tonfisksallad idag =) Älskling har gjort en kladdkaka oxå, den busen! Så det lär bli kvällsmys med den sen^^ Är sjukt najs att ha en pojkvän som gillar att laga mat och baka, tihi :D Fast jag bäddar ju vår säng och städar mitt rum så..:P Nu back to study!

Jag idag! Yay för mina vintertorra läppar, haha :p

Just nu..


Mycket skoj! För övrigt är jag fortfarande sjuk.. :<

Förkyld :(

Vaknade imorse med världens halsont.
Usch, pallar inte bli förkyld nu! Fryser som fan oxå :( Var ju meningen jag skulle köra hårt på gymmet idag!! Istället sitter jag här vid datorn och pluggar humanfysiologi.. wohoo! Samt dricker mitt Creamy Krokant te.. Det e iaf gott! Med honung o mjölk i :3 Missade en riktigt skojig föreläsning om våra sinnen idag med tydligen sa Victor. Trist! Nej, nu ska jag gå och svepa in mig i min Hello Kitty filt..

Nya mixern!

Min mixer gick sönder igår.
Så när vi var på stan idag passade vi på att gå förbi Clas Ohlsson och få den utbytt. Jag fick ett tillgodokvitto på 299:- och passade då på att betala 50 kronor så fick jag en uppgraderad mixer ;D På 500W istället för 300 =) Så ska testa den imorrn och se vad den går för! Förhoppningsvis håller den längre än min andra.. :p Åh vad jag älskar garantier :D

Myspys på Tea Pot

Efter föreläsningen idag gick jag och älskling ner på stan och han bjöd på lunch på Tea Pot.
Jag fick tillbaka mitt smink, och testade ett nytt te, med kolasmak. Det smakade så jäkla gott så jag var tvungen att köpa med mig lite hem, hehe :D Rena rama godiset. Pajen de hade där var sjukt god oxå! Så det lär bli ett återbesök dit :D Nu är det dags för mig att städa, håller på att tvätta oxå! Inte lika skoj, men måste göras ^^

Morgonföreläsning

Måste bara säga att jag älskar min laptop!
Den är sjukt najs att ha med sig på skolan på både gott och ont. Gott för att jag kan anteckna mycket snabbare än vad jag kan göra för hand, ont för att ja, ni ser ju.. Jag bloggar mitt under föreläsningen:P Dock har vi rast nu så det är ändå okej kan jag tycka :P Ringde till Tea Pot nyss oxå, och det var någon som lämnade in sminket jag hade köpt till personalen :D Så ska ner och hämta det nu i eftermiddag =) Älskling ska bjuda på lunch oxå, lär bli massa mys :D Nej, back to business nu..

Love it :D

Söndagsmys =)

Idag har jag verkligen inte gjort någonting.
Har varit en sån sjukt skön och slapp söndag så det finns bara inte :D Ätit pizza med korridoren, myst med älskling och varit ute på en premiärrunda runt naturreservatet idag! En aning isigt var det dock kan jag lova :p But nothing I cannot handle ^^ Pratade med pappsen i telefon oxå =) Imorrn börjar en ny kurs på skolan med @.@ Humanfysiologi. Kan nog bli intressant dock! Boken e iaf på svenska!! (Första svenska boken sen jag började programmet hösten -09) Så jag e lycklig :p Nu ska jag slappa lite till;) Bjuder på en bild av naturreservatet (by winter!)

Jag e seniiiiiiiiiiil

Jag har kommit fram till en sak.
Jag borde fan ha senilsnöre på alla mina grejer, för jag är nog den mest glömska personen som existerar på denna jord. Ta idag som exempel, jag följer med Becka och Sanna ner på stan och handlar massa smink för över 300 kronor. Vi går och sätter oss på Tea Pot för att fika, och sedan när jag kommer hem så är inte påsen med sminket där ^^ Så jäkla typiskt mig. Och ingen svarar på stället heller så får väl ringa dit på måndag och hoppas nån snäll människa har lämnat in skiten till personalen.. Annars är det SURT!!! Har glömt min iPhone på x antal ställen med, bland annat på Lindex omklädningsrum.. Då hade jag en jäkla tur att den som gick in i provhytten efter mig var så ärlig att denne hade lämnat telefonen till personalen så jag fick tillbaka den.. Men ja, jag borde ha senilsnöre!! Så himla korkad e jag!

Rygg/biceps pisk med Christian och pizzabak!

Var på gymmet med Christian idag och lät min rygg och biceps lida lite :P
Älsklingen har ju gått och blivit sjuk stackarn.. Så han stannade hemma idag. Var ett roligt pass, blev riktigt slut i biceps så de lär kännas imorgon kan jag lova. Har även varit och kollat på tentan idag. Dock skrev jag den inte, har ju inte pluggat så.. Men ska plugga som fan till omtentan nu :P Har även haft korridorsmys här hemma med Sanna, Becka och älskling =) Vi gjorde pizza och satt och hade de allmänt trevligt :D Lite bilder från idag:

Axlar/Mage/Cardio pass :D

Idag var jag och Sebastian tillbaka på gymmet igen efter gårdagens vila.
På schemat idag stod axlar, mage och cardio så de blev lite svettigt ;) Kommer nog ha träningsvärk imorrn, om inte så blir jag ledsen haha! Har för övrigt glömt en otroligt viktig sak som jag skäms över som fan, så känner mig lite deppig nu på eftermiddagen men. Inget att göra något åt nu! Imorrn blir det ett fullspäckat cardiopass med lite lår/rumpa övningar :D Nej, nu ska försöka städa mitt rum, hehe.

Bild från augusti förra året!

Våren e på gång i Skåne? ;)

Gräsmattorna i Skåne äro gröna!
Kanske våren är på gång? ;) Nae, tror att vi kommer få mer skitsnö snart tyvärr. Men jag njuter så länge jag kan av detta, hehe. Idag har jag och älskling vilodag, så vi promenerade ner till stan och tillbaka samt till barnmorskan i Näsby så jag kunde förnya mitt recept på p-piller =) Ska även dit nästa vecka för cellprovstagning, scary.. jaja ^^ Man måste väl få sånt gjort med.. För övrigt har det tyvärr inte blivit något plugg till tentan, motivationen e fortfarande på noll. Men omtentan ska jag klara iaf, har ju lyckats med allt hittils så ;) Nu är det dags för sängen strax =) 2 bilder från idag:

Sjukt gott frukosttips!

Ny dag, nya tag!
Startade denna dagen med min sjukt goda egenblandade müsli, och till det naturell 3% yoghurt samt ett glas citronvatten. =) I müslin har jag bananchips, gojibär, papaya, kokosnöt, lite vanlig bärmüsli, dadelbitar, torkat äpple, torkad kiwi, linfrön, solrosfrön, russin och lite annat smått och gott ^^ Man kan i stort sett blanda i vadsomhelst som man tycker är gott =) Nyttig frulle blir det iaf :D!

Pisk på gymmet!

Då var man hemma efter ännu ett hårt träningspass på gymmet med älsklingen.
Idag var det bröst och triceps som fick sig en törn, samt cardioträning i vanlig ordning. Och visst har all konditionsträning börjat ge resultat, -1.5 kg på 2 veckor nu visar vågen på! It's on baby! Äntligen går det åt rätt håll igen! Har ju gått upp 6 kilo sedan i somras så de var på tiden att jag började med träningen igen.  (kärlekskilon ni vet..;)) Nu blire lite plugg :D

Shoppingspaning på H&M!

NomNomNom vad mycket fint jag hittat i H&Ms vårkollektion :D
*kliar i fingrarna* Sugen på att handla? Svar ja! Dock ska jag försöka låta bli även om plaggen är billiga.. Alltsomallt blir de ju en del ändå! :P

3 månader med älskling idag =)

Time flies.
Idag har jag varit tillsammans i 3 månader med Sebastian. Dock känns det som att vi har varit tillsammans mycket mycket längre än så. Inte en enda gång har vi bråkat heller under denna tid.. Känns som vi förstår varandra väldigt bra då vi kommer väldigt bra överens =) Sötnosen hade köpt hem lite lyxchoklad till mig från chokladbutiken i stan idag oxå :D Hihi var mycket uppskattat =) Sedan hade han köpt 6 piratglas oxå som vi ska ha i vår lägenhet sedan när vi flyttar ihop :D Längtaaaaaar! Är planerat att bli någon gång till sommaren eller så ^^ Beror på vad för lägenhet vi hittar oxå såklart!

För övrigt har vi varit på gymmet idag, blev ett stenhårt rygg/biceps pass med en halvtimmes cardioträning oxå. Höll på att svettas bort på trappmaskinen men brände lite över 300 kalorier på de 25 minuterna jag stod där ;) Stod de iaf på maskinen! Kunde knappt gå hem.. Hjälpte även älsk att städa korridoren nu på eftermiddagen samt avnjöt en underbar kycklinggratäng som han lagade :D Och nu sitter jag o pluggar =) /goesbacktostudy

Bilder från helgen!

Är hemma i Kristianstad igen nu. Blev en mkt trevlig helg faktiskt, synd på det regniga vädret bara :p I lördags åkte vi hem till Jonas som hade födelsedagsfest och jag fick träffa fler av älsklings kompisar. Trevligt folk måste jag säga :D Det blev tacos, lite alkohol och massa prat och skoj :D Lugnt och städat var de iaf, och jag och älskling blev hämtade av hans bror Robin runt 23:30 och åkte då hem och sov =) Idag åkte vi och besökte hans farmor oxå, så nu har jag träffat de flesta i älsklingens släkt ^^ Återstår för honom nu att träffa min i sommar, hehe. Pluggmotiviationen har ej infunnit sig dock, vilket är tråkigt. Pluggade ju halvt ihjäl mig till omtentan så är rätt less på plugg nu i iallafall en vecka till.. trist det, för har en tenta om 5 dagar som jag kommer få göra omtenta på, men vad gör man.. Känner att jag behöver få ta en liten paus från studierna iallafall så man orkar komma tillbaka o ge järnet sen. Ska dock ge immunförsvaret en liten chans ikväll om en stund =) Helgens bildboom:

@ skogen

Sitter hemma hos älsklingens pappa nu.
Han bor ute i skogen utanför Ronneby så har lite problem med att få täckning på telefonen och så ;P Så kommer nog bli lite dålig uppdatering tills imorrn antagligen! Menmen.. Planerna är iallafall dessa, att vi ska dra hem till Jonas ikväll runt 6 så till dess blir det plugg som gäller och chill =) Sedan imorgon åker vi hem! Älskling har klippt sig med, jättekort! /emo haha. Nämen de blev fint =) Nu ska jag hoppa in i duschen!

Mot Ronneby!

Idag ska jag och älskling åka till Ronneby för att spendera helgen där. En av hans kompisar ska ha födelsedagsfest imorgon med middag och sådant med så det är väl the main reason till att vi åker =) Så sitter här nu och väntar på att laptopen ska få sitt batteri uppladdat så man kan plugga på tåget :P Nee, back to business och packning nu! :D bjuder på en bild från i höstas tills vidare ^^

Lunch i stan med Victor och cardioträning =)

Har varit ännu en relativt produktiv dag idag!
Började dagen med skola, har även sett min första examensredovisning. Börjar snart bli dags att fundera på vad man själv ska hitta på till C-uppsatsen. Efter skolan stack jag och Victor ner på stan och lunchade på café Fenix =) Alltid lika skojigt att luncha ute med Victor och det var väldigt länge sedan sist nu! Han hade med sig sin nya leksak, aka hans sjätte kamera eller nåt sånt haha ^^ Cool var den iaf =) Blev en pasta carbonara för mig, sedan ett besök på stans naturgodisaffär och därefter en uppfriskande promenad hem! Kom just hem från träningen för inte så länge sedan med, blev ett cardiopass idag samt lite axelövningar. Stod på trappmaskinen tills svetten bara rann om en, blev nästan 30 min totalt där :D Så nu ska jag och älskling ha 2 förtjänta vilodagar. Ska bli rätt skönt men samtidigt har man ju taggat till nu med träningen oxå :P aja ^^ Nu blir de slappläge ;)

Saknar sommaren :<

Varför ska de vara så kallt och tråkigt ute nu för? @.@
Längtar till sommaren då man kan vara ute i shorts o linne och jogga, bada, mysa.. Men än är det länge till det :( I sommar tänker jag ta med Sebastian hem till Norrland iaf, pojkstackarn har ju inte varit norr om Stockholm!! = Han har VERKLIGEN missat nåt. Ska bli så skoj :D Ska inte sola lika saftigt i år dock som jag gjorde förra året, det är inge bra :< Har så svårt att få färg dock, men får ta till brun utan sol ^^ Bjuder på en bild från i somars när jag var brun brun brun ;D Nu är jag blekare än ett spöke.. :P

Godkänd på cellbiologitentan :D

Yes!
Blev godkänd på tentan, sjukt skönt. Nu är det bara att sätta igång med inläsningen till nästa, haha. Har haft labb på skolan idag för övrigt, så kom just hem. Ska iväg till gymmet vid fem, för ett biceps/rygg pass =) pressar nog in lite cardioträning oxå ;D Stor o stark ska ja bli! :p

Gymmet med älskling och Christian samt NomNom middag! =)

Har varit väldigt produktiv idag!
Kom upp strax efter sju och drog till föreläsningen på skolan vid åtta. Efter skolan blev de hem o äta lite och sedan drog jag, Christian och älskling iväg till gymmet där jag körde ett sweet bröst & triceps pass tills jag var helt slut i armarna :p Lär bli träningsvärk imorrn av detta, hehe. Älskling lagade supergod ost/skinkpaj till middag idag oxå, massa NomNom! Har även städat hela rummet idag, och tillochmed (Läs och häpna, mamma! :P) skrubbat kaklet i duschen, städat toaletten och avloppet! Så nu är mitt badrum skinande fint :D Är dock helt slut nu, min energi sjönk till noll.. så nu ska jag faktiskt inte göra någonting alls på resten av kvällen. Första kvällen på länge jag inte gör någontin på faktiskt. Ska bli mycket skönt! =)

Nytt laptopskal:D

Beställde hem ett laptopskal från USA innan nyår och nu har det kommit!
Så nu ska inte ovansidan av laptopen bli repig =) Tycker det blev sjukt bra ^^ För övrigt har jag slitit som ett djur med min litteraturuppgift ikväll, usch och fy! Kommer förmodligen att få tillbaka den för komplettering men det får jag väl tåla.. Nu: Sängläge!!

*snark* föreläsning *snark*

Cell junctions.
Måste vara det mest intressanta kapitlet jag läst hittils i min cellbiologibok! (observera ironin).. Snart rast iaf, wohoo! Sen efteråt blir det nog till att dra ner till stan och införskaffa handskar till gymmet =)

Cellbiologi My Ass

Nej nu skiter jag i detta.
Artikeln kan ta sig nånstans tills imorrn, haha! Till dess, GNIGHT! :D

Ett pass på gymmet senare..

Känner hur träningsvärken börjar komma krypande från dagens träningspass på gymmet.
Idag var det cardio och axlar som stod på tapeten, och fan vad jag svettades på trappmaskinen kan jag lova. Det bara rann, trodde sminket skulle rinna bort i det närmaste. Christian gjorde oss sällskap oxå, hans första pass efter 1.5 månaders uppehåll och nog var pojkstackarn slut efter passet, som bilden nedan bekräftar ;p (förlåt Christian ^^;!) Han lär ju inte kunna gå uppför trapporna imorrn efter sin maxning på benpressen idag, haha. Imorgon är det dags att pumpa lite bröst och triceps ;) Är sjukt awesome att ha kommit igång på riktigt med träningen igen måste jag säga!

Trött, Christian? ;p

Weeeee!

Första passet avklarat med Creatine!
Har nog aldrig pumpat så mkt på ett pass förut, haha. Man blev verkligen helt hypad precis som Christian skrev på fb :p Jag gillar de^^ Man blev inte psykiskt slut alls, men körde till musklerna verkligen inte orkade mer.. Awesome ;D Kan rekommendera detta till alla som vill träna och få lite extra energi ;) Nu blir de soffläge resten av kvällen :D Imorrn kör vi igen, får se hur slut kroppen e bara ;)

Nu jäääääklar!

Nu drar vi igång träningen på riktigt :D

Tenta: Check!

Då har man skrivit tentan i cellbiologi.
Är bara att hoppas att den gick bra! =) Ska för övrigt inte göra ett smack nu på eftermiddagen, ska städa rummet lite men för övrigt inte göra nåt alls! Väldigt skönt.. Sen imorrn ska jag sätta igång med en artikel som jag ska översätta och visa att jag förstått och därefter har jag en tenta till om 12 dagar. Så får ligga i lite nu om jag inte vill satsa på omtenta! Nej, nu: Städning!

Plugg, plugg, plugg!

Imorrn är det tentadags!
Och jag har pluggat heeeela jäkla dagen så klarar jag de inte nu så klarar jag ingenting! Så bara att wish me luck nu ;D Ska se klart på Narnia nu med sötnosen =) Gnight!

Tihi.. :3

Just nu...

Pluggkväll @ Christian's Place

Tog en liten sväng över till Christian ikväll för att få hjälp med plugget inför tentan i övermorgon.
Önskar typ seriöst att jag hade Christian som lärare och inte Bengt, haha! Christian e sjukt duktig på att förklara så man förstår, så har faktiskt lärt mig en del ikväll :D Sen blev de lite guitar hero för oss med.. ;) Tog sedan resten av kvällen off för det snurrade i mitt huvud, och nu är det dags för sängen =) Gnight ^^

Massa plugg..!

Träningsvärk? Jag? Nej inte alls!

Eller jo.
Jag har sån fruktansvärd träningsvärk idag och ändå drog vi till gymmet idag med och körde ett triceps/bröst pass.. Så imorrn lär jag inte kunna gå för jag adderade mage/rumpa/lår övningar till de med.. Menmen! Beach 2011 ju? :D:D Man får ju kämpa lite ;) Nu äre dags för sängen! Pussisar :3

Pepp inför Beach 2011!

Äntligen har jag tagit upp träningen igen!
Var på gymmet idag med Sebastian och pumpade lite så nu kommer man vara helt mör i kroppen imorrn :p Nu jäklar ska de tränas massa inför sommaren :D hihi ^^; Men blir ingen bild på mig på ett bra tag, dock kan jag lägga upp en spännisbild på Sebastian! Han ligger lite före mig om man säger så, haha. :(

Nya sängkläderna :D

Bäddade om till nya sängkläderna idag som vi köpte på Jysk.
Är riktigt nöjd! (Nej, solfjädern är inte sned, bara jag som suger på att fota obviously..) :p

Nyårsafton

Bilderna från nyår, något sena :P
Har varit lite upptagen de senaste dagarna =) Är riktigt skönt att vara hemma nu och få sova i sin egna säng inatt. På nyårsdagen åkte vi hem till Sebastians mamma och spenderade en natt där, så inte förrän nu i eftermiddag var vi hemma i Kristianstad igen. Har städat massa och pluggat lite samt sett Arn ikväll med älskling =) Och snart ska vi inviga våra nya sängkläder ;) Lägger upp bild snart!
RSS 2.0