Sjuk!

Har varit sjuk sedan igår.
Fick det från Dreamhack antagligen. Sucks! Så har varit inne nu i snart 3 dagar haha. Bara stuckit näsan utanför dörren en gång, o de var KALLT! O dem säger de ska hålla i sig oxå, kylan då :( Bajs! Har tenta om en vecka oxå, alltså mkt plugg att göra! Tråkigt :( menmen. Tror inte jag kommer klara denna första tentan iallafall, så jag satsar på omtenta efter jul. Dock ska jag ju gå dit såklart och försöka, det gick ju bra förra gången jag gjorde de ;) Nu ska jag försöka öppna den hemska cellbiologiboken.. @.@



Första advent!

Otroligt skön dag idag!
Började med att man vaknade runt 8-9 bredvid sin älskling, myste lite (hihi) sen somnade vi om, o vaknade inte igen förrän 11 då vi klev upp=) Duschade tillsammans, sen åt vi jättesen frukost! Därefter började jag avfrosta vår frys. Kom på den supersmarta idéen att knyta fast en hårtork med min halsduk runt en stol haha xD Vi fick ihop minst två fulla diskhoar med is! Helt galet.. Men nu är frysen avfrostad iaf =) Blev en sväng till ica, matlagning och sedan adventsmys med korridoren =) Och nu är de snart dags för sängen! Har ju trots allt skola imorrn :( Blä! Aja ^^ Har varit en najs helg =) Gnight!

Dreamhack Dag 3, Lördag

Från hemresedagen =)







DH Summer 2011 i sommar dåe :D

Dreamhack Dag 2 Del 2

Dreamhack Dag 2

Just klivit av pass 2!
Idag har vi haft rätt mycket att göra och mina fötter är rätt så ömma just nu! Min mage fick lite cpryck ett tag oxå, haha de var.. Intressant :P Ps. FAN vad kallt de är ute idag!! Ds.
Spela kort på arbetstid när man inte har nåt att göra e inte helt fel!
Den kände kommentatorn "Day9" hade stor publik som vanligt!
D-hallen
D-hallen
Stridsvagn utanför Lobby Syd!

Dreamhack Dag 1 Del 3

Dreamhack Dag 1 Del 2



Samtliga bilder från D-hallen klockan 22:30ish!

Dreamhack Onsdag + Dag 1

Första passet avklarat.
Sovit en stund på de och nu är jag pigg igen =) Datorerna har kommit upp och jag sitter vid värsta burken nu, haha. Kommer ett antal bilder nu ;)!
Expon Onsdag
Tomma bänkrader!
Stormöte Onsdag Kväll
D-hallen torsdag morgon 07:30, halvtimme tills deltagarna anländer
D-hallen klockan 12.
Produktivt sätt att sova!
Invigning 16:08
Invigning
Lobby Nord

Dreamhack Dag 1

Då sitter man på sitt första pass nu då. Har varit slappt so far, insläppet har just börjat. Har inte tillgång till dator än, så iphonen får duga! Tyvärr kan man inte ladda upp bilder då dock men.. Får nog tillgång till dator under dagen:D nu ska jag fortsätta att slappa lite;)

Pepp! -> DH

Sitter och äter lite frukost, crewtröjan e på, jag har packat klart, sagt hejdå till älsklingen och väntar nu på Oskar!
Kommer inte ta med mig datorn detta eventet, första gången jag åker utan dator :P Men har min kära iPhone som kommer vara vid min sida i stort sett hela tiden, hehe. Så ja, pepppepppepp! Och mamma jag lovar vi ska köra försiktigt =) Puss så länge nu ^^


Laptop istället för stationär?

Funderar allvarligt på att sälja min dator.
Jag spelar inte längre, och en laptop skulle vara sjukt användbar och bra att ha när man reser eller är i skolan. Ja, bra till allt egentligen :D Funderar på en macbook pro, lär ju få spara lite cash efter ja sålt datorn för de kommer saknas en del men de kan jag nog fixa ^^ Sjukt sugen på laptop iaf =) Snart dags för säng nu! Imorrn -> DH!

Imorrn bär det av till Dreamhack!

Har varit en trevlig dag idag. Dock har det regnat hela dagen och det är sjukt ensamt utan Sebastian, men han kommer hem ikväll tackolov :D Imorgon är det dags att bege sig till Dreamhack Winter 2010, är rätt taggad ;> Har lite problem med skjuts för tillfället bara men det kommer nog lösa sig under kvällen! Har färgat mitt hår oxå, helt själv haha. Svart igen. Förhoppningsvis sista gången jag gör det nu, för efter jul tänkte jag ju avfärga håret och go red! Lär bli hett :D Nu ska jag plugga lite, puss ^^


Jag idag ^^

Mikroskopering!

Idag hade vi labb på skolan.
Vi mikroskoperade växtceller och djurceller och studerade osmos. Bilderna längst ner är fotade genom mikroskopet med min iphone och visar överst växtceller från mossa, sedan epitelceller och streptokocker från min mun, längst ned är Christians blod :P

Naaaw :)

Har varit lite nere idag pga en del grejer som hänt och att Sebastian är i Stockholm och Mika märkte det så då knackade hon på min dörr och bjöd på nybakad äppelpaj som hon och hennes pojkvän hade gjort :D
Så snällt ^^ Jättegod var den :D Kommer upp bilder från idag lite senare btw ^^ Från vår mikroskopering :D

Katstrofområde #1!

Blogg.se var nere igår, därför ingen update :( Igår när jag och Sebastian vaknade iaf så såg det ut såhär i korridoren..:



Tack och lov försvann eländet så fort dem klev upp men.. Ja inte så najs :P

Dreamhack Winter 2010

Om 4 dagar bär det iväg.. Dreamhack Winter 2010!
Ska ju jobba som crew där som vanligt, skulle aldrig åka dit som deltagare :p Kommer bli skönt med lite extrapengar såhär innan jul! Så aa, dags att börja tagga nu ;)!

Just nu...!


Nu: Film, godis, chips, dip, cola och min älskling :D!

Mikrobiologitenta - Check!

Vi fick tillbaka mikrobiologitentorna idag.
Jag klarade den :D Sjukt glad ^^ Detta betyder att det blir DreamHack för mig nästa vecka! Så är bara att börja tagga nu! Igår hade vi labb på skolan oxå, mikroskopering och PCR. Så tänkte posta en liten bildboom ;)


Vinterjacka ^^

Hittade den perfekta vinterjackan, och kom undan billigt oxå :D
Så nu är de bara att vänta på att den ska komma hem hit :D 500 kronor! ^^ Billigt och bra =)


Beställt! =)

Tacosgratäng!

Älskling lagade supergod tacosgratäng ikväll!
Sedan blev det bonde söker fru med korridorarna, och nu ska jag sova! (ja, klockan 21:30...) Har sån himla huvudvärk och imorgon kommer bli en LÅNG dag. Har laboration och föreläsning från 08:00-17:00.. Fy fan säger jag :( Bara hoppas man kommer hem tidigare än fem asså. Nu: Sängen! Gnight :D

Rödtott!

Har funderingar på att avfärga håret efter jul.
Är även i akut behov av en klippning och ska klippa mig såfort jag får pengar nu den 25e! Tänker bli rödhårig ;D  Tänkte mig typ denna hårfärgen:


..Och sedan denna frisyren till det!:


Lär bli awesome? :D Tillsammans då ^^ Är så himla less på svart hår nu, spyr på svart hår fan. Avskyr det, de passar inte mig. Har haft de i typ 3 år nu, så ja.. man börjar bli riktigt less! Synd bara mitt hår är så jäkla slitet än, kommer få klippa av en hel del av det :( Menmen.. Once i go red, I'll never go black again! Har för övrigt världen hemskaste migrän oxå, haft de i snart tre dagar nu. Suger riktigt hårt..:(

Kvällspromenad

Eller ja, kväll och kväll.
Är ju bara eftermiddag än men mörknat har de gjort ute nu! Suttit och pluggat hela dagen, haft en sjukt seg dag, har ingen ork alls. Att släpa sig runt naturreservatet var typ en kraftansträngning. Är trött som fan o ont i huvudet har jag =/ Känns inte najs alls. Mår förhoppningsvis lite bättre framåt kvällen!

School..work

Godkväll!
Klockan är snart tio denna måndagskväll och vad pysslar jag med då? jo jag pluggar. Blev alldeles precis klar med kapitel fyra iaf, känns sjukt bra :D Kommit en 250 sidor in i boken nu eller så så ^^ de e sweet ;) Har fortfarande inte fått svar på mikrobiologitentan heller.. suger som fan! Är 10 dagar kvar till omtenta imorrn och bara 9 dagar kvar till DreamHack, fan jag behöver svar nu så jag vet om jag kan åka dit eller inte och crewa! Sucksucksuck! Jaja.. förhoppningsvis är allt rättat till imorgon. Förhoppningsvis. Nu blir det nog lite myspys tror jag och sen sängen! Tjohopp!

Kärlek

Jag är så jäkla lycklig.
Kärlek är fan äkta lycka. Har varit den bästa dagen på mycket länge =) Med ett helt underbart slut <3 Usch vad jag är kär. Så lycklig! Ska gå och lägga mig nu med min älskling och drömma söta drömmar förhoppningsvis, hihi :D ÅÅÅÅH :D Nyp mig i armen någon?

1 månad idag :D

Idag har jag och baby varit tillsammans i en månad! :D
Det har vi firat med mys, matlagning tillsammans och kladdkaka :D Vi gjorde färskpasta med köttfärssås och jag stod för kladdkakan ;) massa NomNom! Fars dag är det idag oxå, grattis pappa :D Ringde honom så fort jag kommit upp ur sängen och duschat =) Saknar er alla där uppe jättemycket måste jag säga! Längtar redan tills jag kommer upp :D Pappa hade fixat 3 kg lax oxå så "jag skulle kunna äta hur mycket gravad lax jag ville" hehe ;D Me like! Nu ska jag och baby göra te, se på film och äta upp resten av kladdkakan =) Pusspuss ^^

Saturday, November 13th 2010

Meowmeow!
Idag är det lördag, solen skiner ute och jag sitter här med en godispåse och ska strax påbörja plugget! Denna kurs kommer ta livet av mig, haha. 1750 sidor wtf? Rena bibeln.. Har kommit en bit påväg iaf i den och det e ju najs! Gäller bara att keep up the good work nu ;) Igår blev en lugn dag, Sebastian och jag drog ner till stan en runda, handlade godis på Godishuset och lagade sedan mat tillsammans =) Blev min berömda laxfilé hehe. Massa nomnom! Sen blev de film oxå :D Somnade runt ett skulle jag tippa på, dem spelade Vengaboys på högsta volym ute i korridoren dock så det var inte det enklaste att somna om man säger så :P Nä, pluggdags nu! Sen blir de väl mys ikväll =) Puss!

Cellbiologi is the shit

Idag har det varit ännu en tung pluggdag.
Började plugget så tidigt som imorse, tog en break på eftermiddan och har sedan suttit och tragglat skiten nu ikväll oxå.. Jag går all in för detta nu och det gör att det blir lite extra tungt med allt som ska skrivas ner osv, men det kommer vara värt de i längden känner jag! Min söta pojke lagade mat oxå till oss, blev kycklingwok med ris =) Massa NOMNOM! Nu är det strax Robinson oxå :D Så ska gå o mysa lite till de :D hihi pussisar!

On Demand - Ugnsbakad laxfilé!

Fick en förfrågan på receptet på laxfilén jag gjorde förra veckan, so here it is :D
Receptet har jag fått från min mamma, hon och pappa brukade lagade detta till oss när vi bodde hemma fortfarande ^^

Du behöver för 2 pers:
2 laxfiléer
1 gul lök
3 dl matlagningsgrädde eller liknande
Riven ost
Dill
Citronpeppar
Salt
ev. övriga kryddor för att få mer smak, t.ex. vitpeppar.
Ris


Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsform och lägg i filéerna. Jag brukar förgrädda laxen en liten stund, cirka 5 minuter, innan jag lägger i några andra ingredienser. Hacka löken så att den blir i strimlor. Ta ut laxen och krydda den med citronpeppar, dill och salt så mycket som du finner lämpligt. Häll i grädden i formen runt laxen. Strö över lök och riven ost. Krydda grädden lite med peppar (grädde drar åt sig sjukt mycket av kryddorna!) Sätt därefter in laxen i ugnen igen och ugnsbaka den tills grädden tjocknat och blivit krämig! Servera med ris :D

Snökaos?

Vi har de bra, vi här nere i Skåne.. O inte fått va med om nått alls!
Snökaos i resten av Sverige men här är det bar mark än och plusgrader! :D /gillas! Har haft en mysig kväll med min pojke, sett Bonde söker fru, gjort lite annat *hihi* och nu ska vi sova :D Så gnight ;D MEWMEWMEW

Någorlunda produktiv dag!

Idag har jag nästan varit duktig iaf, hehe.
Började morgonen med att äta min morgongröt, sedan runt 12 drog jag och Beckis till gymmet och körde ett pass. Väl hemma igen blev de plugg, plugg, plugg. Sebastian är på VFU (verksamhetsförlagd utbildning tror jag de står för?:P) på en högstadieskola i Bromölla så stackarn klev upp 5 imorse och kom hem 17:30 idag.. Så jag lagade mat åt oss lagom tills han kom hem :D Blev bara simpel mat, men iaf! Pasta, tomatsås o bacon :P Inte direkt glamouröst menmen ^^ Ska anteckna lite mer ur cellbiologiboken nu tänkte jag, sen blir det Bonde söker fru klockan 8! Pussisar!


Jag för några dagar sedan =)

Sockersöt sockerkaka och läskiga laborationer

Idag har ännu en dag spenderats i sal 425 med Bengt och cellbiologi.
Tyvärr är jag inget fan av ämnet och hur mkt jag än försöker vara intresserad så går det inte :P Men jag kämpar på. Efter skolan kom Victor och Simon över till mig, facerapade min FB och skrev labbrapporter. Så nu är vi nästan klara med den skiten! Tog mer än tre timmar :( Victor har uppfunnit motsatsen till mitt MEWMEW Kittylasers oxå xD Det blev VOFFVOFF DOGGY BAZOOKA, haha! Så de skrev han på min fb.. En hel del Kitty skämt delades oxå ut från han som fick mig att vika mig i sängen av skratt bokstavligt talat, haha :P Jag e lättroad ibland xD
För övrigt så fyllde Becka år idag oxå :D Så hon och Sanna bakade en jättestor cupcake! Massa god var den :D tyvärr trillade toppen av efter ett tag, haha :p Men god var den iaf :D Sjöng för henne gjorde vi oxå såklart :D Nu ska jag och min sötnos sova, tomorrow is a new day:D! P.s Jag e så sjukt lycklig! <3 D.s

Vintern är här! :(

Såhär såg det ut när jag gick till skolan imorse. :'(
Minusgrader i det närmaste och frusna vattenpölar, frost och kyla.. BLÄ! Ge mig sommar ffs :P Till råga på det så har vi börjat en hemsk kurs nu, Cellbiologi, och den innebär att jag måste läsa cirka 200 sidor i veckan av vår bibel till bok på 1750 sidor.. Tenta redan om en månad oxå :(! Dislike! Jaja.. Jag har iallafall världens sötaste pojkvän, <3! Så de så :D


Iskallt.. Min korridor i det orange huset på översta bilden ^^

Myspys till max

Haft en underbar helg so far.
Jag är så jäkla lycklig. Allting känns verkligen underbart.. Han gör mig så lycklig.. Verkligen. Sett film och myst mest hela helgen, det är så himla skönt att bara koppla av och inte behöva plugga, ingenting.. Bara vara. Fyfan vad kär jag är!! :D


Halloweensittningen ^^

Var roligt på sittningen!
Dock så blev det tidig kväll, vi båda var rätt slut efter veckans jobbiga pluggande. Här nedan kommer en liten bildboom ^^

Mikrobiologitenta skriven!

Sådär, nu är kursen över, förhoppningsvis :P
Har just varit och skrivit tentan, och det kändes ändå som att den gick rätt okej! Förhoppningsvis får man G iaf :D Fick ett städryck såfort jag kom hem oxå, städade toaletten, dammade, dammsög och bäddade! Så nu är de städat hihi :D Kommer bli en välbehövlig vila denna helgen, har pluggat som en jude nu flera veckor i sträck, så dessa två lediga dagarna innan cellbiologin börjar är riktigt välbehövliga vill jag lova! Ikväll är det halloweensittning på kåren oxå :) Jag ska vara kittycat ;) Postar bilder sen:D! Nu ska jag bara chilla :D

Mitt rum just nu!

Solfjäder!

Fick min solfjäder hemkörd från Bussgods igår!
(fick dock betala 150 kronor för det, grrrr! Bara för att jag inte kan ta mig till Hässleholm..) Köpte den ju billigt på Tradera för några veckor sedan, men har inte haft tid att få den hemskickad hit förrän nu (Dem kommer lixom någon gång mellan 11-16 så man måste vara hemma och beredd att dem ska komma :P) Men nu är den här iallafall! Och uppspikad på väggen =) Blev riktigt snyggt! /nöjd :D Min säng e 1.20 bred så då kan ni ju tänka er hur stor den är.. :p 1.5 meter i diameter hehe ^^


Ostabilt väder :P

Vaknade imorse av att det var typ storm ute..
Blåste som fan och regnade. Nu på dagen sprack det upp lite dock och vi kunde ta oss till Ica utan att totalt blåsa bort :P Så såhär ser det typ ut nu..! Aningen lerigt ute dock :p Nu: PLUGG!

Julklappsönskelista del 2!

-Rosa Converse! (Storlek 3.5 aka 36!)
-Redken Extreme Rescue Force (Seriöst bästa hårinpackningen jag någonsin testat! Dyr, men helt sjukt underbar och räcker länge!)
-Orientaliska kuddar, från Indiska :D

Plugg, plugg, plugg..

Ja vad finns det att säga..
Det händer inte så mkt i mitt liv just nu! Förutom.. ja just det. Plugg. Har mikrobiologitenta på fredag och satsar järnet nu de sista dagarna i slutspurten, dock känns det halvt omöjligt att hinna lära sig all skit tills fredag. Det handlar om bakterier, virus, grampositiva, gramnegativa, spiriller, stavar, kocker.. alla sjukdomar man kan få.. ja i stort sett ALLT. Så ni fattar nog att det är en HEL DEL.. Så ja, så ser mina närmaste dagar ut :P Blev ju inte bättre av att jag såg att den !(#%"&( omtentan ligger PRECIS under DreamHack heller.. Så failar jag denna på fredag blir det inget DreamHack för mig.. Press :( Tack och lov så har jag världens underbaraste pojkvän som stöttar mig i denna väldigt tunga tid. Utan honom hade jag nog legat på sängen och grinat istället över hur värdelöst allting känns :P så <3!

Bakteriejävlar...

Jag idag :D


Något överexponerad men.. :P Blir så när ja fotar i motljus haha :p

Cissi kan oxå!!

Laga mat that is :P
Blev ugnsbakad laxfilé igår med ris o lite sallad till ;) massa Nomnom! Sen fick Sebastian för sig att han skulle göra kladdkaka så fick bli de oxå :D Overall massa mys ^^; Idag var det dimmigt och riktigt regntungt ute när jag gick till skolan. Det är fortfarande sjukt tråkigt väder ute men jag ska försöka tagga till lite och dra en sväng till gymmet! Sen blir det plugg, plugg, plugg. :( Så hörs sen! ;)
RSS 2.0