Helgen i Norrfällan dag 2

Bildboom x2!
Dagen började med att vi körde kubb på gräset, grabbarna vs tjejerna. Vi gjorde en hejdundrande seger men tyvärr så förlorade vi andra rundan.. Så det blev 1-1. Därefter blev de lite mer fest och sedan middag på Fiskarfänget. På kvällen drog grabbarna ner och badade i havet oxå, och Daniel lyckades tappa sina glasögon som sjönk ner till bottnen. Efter lite letande lyckades dock Micke dra upp dem med fötterna, haha. Slutligen så grillade vi upp de sista av vårt kött runt tre på natten och däckade därefter.

Vaknade vid sju på morgonen för att gå på toa men då hade någon räv eller annat djur dragit runt våra påsar med skräp runt hela stugan och parkeringen, såg ut som ett himla slagfält.. Micke fick panik när han vaknade och drog upp Daniel så dem städade sedan undan skiten illa kvickt :P

Blev en sväng till Storsand efter all städning av stugan för lite bakishäng och bad i havet. Lyckades med den underbara bedriften att somna i solen dessutom så såg ut som en kräfta resten av dagen i ansiktet, haha.

Har varit en underbar helg allt som allt, detta är definitivt något som kommer göras om nästa sommar! =)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0